NIEUW: kies je eigen maaltijden

12 mei 2016
door Frederieke Our Stories

  HF_Blog_mealswap_800x533_NL_v1

   De lente hangt in de lucht. Dat zorgt bij velen voor vrolijkheid en zin in nieuwe gerechten en frisse smaken. Daar doen wij graag een schepje bovenop. Want we hebben leuk nieuws. Je kunt vanaf nu zelf de maaltijden kiezen die in jouw box zitten!

  Jouw smaak, jouw box

  We zeggen het regelmatig: we vinden het belangrijk om te horen wat jij van de HelloFresh Box vindt. Zo hoorden we dat een deel van de HelloFresh’ers heel blij is met de Originalbox, maar liever geen vis eet. Of dat een gerecht in de 5-maaltijdenbox er lekkerder uitziet dan een van de gerechten in de 3-maaltijdenbox.

  Daar zijn wij over gaan nadenken. Het menu dat wij elke week samenstellen is gezond, gevarieerd en verrassend. Maar misschien zit er af en toe een gerecht tussen dat niet jouw smaak is. Daarom kun je vanaf nu kiezen wat er in jouw box zit!

  Jij bepaalt gemakkelijk welke gerechten er bij jou of tafel komen te staan. In je online account kun je zelf jouw box samenstellen. Je hebt keuze uit 9 recepten, daar kun je er 3 of 5 van uitkiezen (afhankelijk van welke box je bestelt). Jouw smaak, jouw box dus.

  Kies je eigen maaltijden – hoe het precies werkt 

  • Je kunt nog steeds kiezen uit 3 verschillende boxen: de Originalbox, Veggiebox en Familybox. Bij de Originalbox kun je kiezen of je 3 of 5 maaltijden wilt ontvangen. Deze box bevat vlees, vis en vegetarische gerechten. In de Veggiebox zitten standaard 3 maaltijden zonder vlees en zonder vis. Een Familybox heeft 3 toegankelijke maaltijden voor het hele gezin.
  • Voor elke box stellen we iedere week een inspirerend menu samen. We zorgen voor de perfecte balans tussen smaak, variatie en voedingswaarden.
  • Is het menu niet helemaal jouw smaak en eet je liever iets anders? Log dan in via je persoonlijke online account en stel je eigen menu samen in het account. Je kunt wekelijks kiezen uit 9 verschillende gerechten.
  • Nu je zelf je maaltijden kunt kiezen, is het belangrijk om zelf goed op de houdbaarheidsdatum van de producten te letten. Als je ons voorgeselecteerde menu hebt besteld, vind je de volgorde vanaf nu elke week in je mailbox. Nu je zelf je box kunt samenstellen is deze volgorde niet meer op elke box toepasbaar. Als je bijvoorbeeld hebt gekozen voor 2 vleesgerechten en 1 vegetarisch recept, eet je de vlees- en visgerechten best als eerste. Let hierbij altijd zelf goed op de houdbaarheid. Je kunt het vlees of de vis ook altijd invriezen om de gerechten alsnog aan het einde van de week op te eten.
  • Het is belangrijk dat je voor donderdag jouw menu doorgeeft. We kunnen namelijk alleen de wijzigingen meenemen voor de volgende week, die tot en met woensdag zijn doorgevoerd. Doe je dit niet? Dan ontvang je de daaropvolgende week het door ons voorgeselecteerde menu.

  Vanaf nu kun je dus niet alleen het bezorgmoment, type box en aantal personen zelf bepalen, maar ook wekelijks zelf kiezen voor de gerechten die jou het lekkerste lijken. Zo willen we je van nog meer gemak voorzien. Ideaal toch?

  Log direct in via je online account of bekijk hier meer informatie.

  We zijn benieuwd wat je hiervan vindt. Laat je het ons weten via een reactie onder dit artikel?

  Vorig artikel
  Meloensoep: een heerlijk tussendoortje voor in de lente! Meloensoep: een heerlijk tussendoortje voor in de lente!
  Volgend artikel
  Witte vs groene asperges Witte vs groene asperges

  Gerelateerde artikelen

  9 reacties

  Helena schreef:

  Geweldig!! Wij zijn geen fan van Jamie Oliver en we twijfelden of we nog wel verder zouden gaan met hello fresh, precies omwille van die gerechten. Dit komt precies op tijd! We blijven!!! Top!!!!!

  Frederieke schreef:

  Hi Helena,
  Leuk om te horen! Succes met kiezen:) Fijn weekend!
  Groetjes,
  Frederieke

  Stefanie schreef:

  Dit vind ik een schitterende aanpassing!

  Tina schreef:

  Top! Hier zaten op te wachten! Nu gaan we zeker vaker bestellen omdat we zo meer naar onze eigen smaak kunnen eten (zeker interessant met kids in huis).

  Katrien schreef:

  Dit is een heel goeie zet van jullie, wij stonden na een twaalftal weken nu even op pauze omdat ik sommige gerechten niet naar mijn smaak vond, ik heb liever geen soep en ook liever geen veggie. Deze verandering maakt me terug nieuwsgierig en ik ga er weer voor! Bedankt hellofresh!

  Berghen Yolande schreef:

  Ik ga me wél houden aan jullie samenstelling. Dat geeft me het gevoel dat ik gebalanceerd eet want ik reken op jullie deskundigheid. Soms is het eens minder naar mijn smaak maar nooit “slecht”.
  Ik sluit me wél aan bij Helena : ook voor mij mag Jamie Oliver eruit. Ik vind het altijd het minst van de week.

  Frederieke schreef:

  Hi Berghen Yolande,
  Leuk om te horen dat je ons voorgeselecteerde menu aanhoudt. We zorgen met liefde voor een gezond, inspirerend en lekker menu. Jammer dat de gerechten van Jamie niet helemaal in de smaak vallen. Hopelijk worden zijn recepten ook steeds lekkerder en vind je geen enkel gerecht minder ‘het minst van de week’. Ik heb je feedback dan ook doorgegeven aan mijn collega’s die over de recepten gaan.
  Groetjes en een fijne dag,
  Frederieke

  Diane Beken schreef:

  Ik vind die uitleg ingewikkeld en het is nog altijd niet duidelijk hoe je een andere maaltijd kunt kiezen uit een andere box als één van de maaltijden uit je voorkeurbox je niet bevalt!

  Lisa Kapan schreef:

  Beste Diane,

  Dit is een wat ouder artikel en inmiddels zijn er veel veranderingen geweest binnen HelloFresh en veel van onze diensten verbeterd! Ik raad je in dit geval aan, voor al je vragen, om via de contactpagina met onze klantenservice te spreken over al je wensen. Zij kunnen je direct verder helpen!

  https://help.hellofresh.nl/hc/nl?redirectedFromAccountArea=true

  Vriendelijke groet,

  Lisa
  Team HelloFresh