Het kerstmenu van de Kerst- en Gourmetbox 13 november 2020

door Kim Kerst

Christmas is coming – nog maar 40 nachtjes! 🎄 Onze chefs hebben de afgelopen maanden hard gewerkt in de keuken, met als resultaat een feestelijk kerstmenu. Eentje waarbij jij een ontspannen kerst tegemoet gaat – het viergangendiner staat namelijk al binnen twee uur op tafel. En voor iedereen die traditiegetrouw gaat voor een avond vol gourmetpret hebben we ook goed nieuws. Met de Gourmetbox zet je in 1,5 uur zo acht verschillende receptjes op tafel. Vlees, vis en veggie – zo is er voor ieder wat wils! Hoog tijd om dit lekkers met jullie te delen en in de kerstsferen te komen. Zet de kerst playlist maar aan en lees snel verder. P.S. er is ook een Wijnbox die perfect aansluit op het kerstmenu 🍷😉. 

Kerstbox

De Kerstbox

Om ervoor te zorgen dat iedereen geniet van het kerstdiner, hebben wij een feestelijk viergangendiner dat je binnen twee (!) uur op tafel zet. Zo heb jij meer tijd om samen te genieten van het eten en elkaar. Dát is een ontspannen kerst!

Op het kerstmenu:

 

De Gourmetbox

Met de geur van dennen in de lucht, de leukste kerstliedjes op repeat en een goedgevulde Gourmetbox heb je alle ingrediënten in huis voor een ontspannen kerst. Of je nu veggie- vlees-, of visliefhebbers in de familie hebt, met 8 verschillende gerechtjes zit er voor iedereen aan tafel wat lekkers bij. Wij doen de boodschappen, jij hoeft alleen het gourmetstel uit de kast te halen en de tafel feestelijk te dekken. Zo houd jij tijd over om jouw favoriete kerstfilm (voor de zoveelste keer) te kijken of kerst koekjes te bakken.

Gourmetbox

Op het menu:

Vistrio en garnalenspiesjes met citroenmarinade

Regenboogkrieltjes uit de oven met verse rozemarijn

Groentespiesje met pestodressing

Vlees- en gevogeltekwartet met wildzwijnburgers, kip in spek, biefstukpuntjes en fazantworstjes

Verse kruidenboter met baguette

Appel-speltpannenkoeken met kaneel

Champignon-omelet met verse bladpeterselie

Groene salade met paprika en tomaat

 

Een kerstdiner zonder stress klinkt wel heel goed, hé? Kook de (kerst)sterren van de hemel en bestel de Kerstbox en de Gourmetbox via HelloFresh.be/kerst 

Kerst is niet compleet zonder de leukste kerstliedjes, beluister deze playlist tijdens jouw kerstdiner en je hebt gegarandeerd een sfeervolle avond 🎼🎄❤️.

 

Vorig artikel
Fermenteren kun je leren! Fermenteren kun je leren!
Volgend artikel
Het kerstgevoel van… Evi Hanssen Het kerstgevoel van… Evi Hanssen

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *