Het kerstmenu van de Kerst- en Gourmetbox

13 november 2020
door Kim Kerst

  Christmas is coming – nog maar 40 nachtjes! 🎄 Onze chefs hebben de afgelopen maanden hard gewerkt in de keuken, met als resultaat een feestelijk kerstmenu. Eentje waarbij jij een ontspannen kerst tegemoet gaat – het viergangendiner staat namelijk al binnen twee uur op tafel. En voor iedereen die traditiegetrouw gaat voor een avond vol gourmetpret hebben we ook goed nieuws. Met de Gourmetbox zet je in 1,5 uur zo acht verschillende receptjes op tafel. Vlees, vis en veggie – zo is er voor ieder wat wils! Hoog tijd om dit lekkers met jullie te delen en in de kerstsferen te komen. Zet de kerst playlist maar aan en lees snel verder. P.S. er is ook een Wijnbox die perfect aansluit op het kerstmenu 🍷😉. 

  Kerstbox

  De Kerstbox

  Om ervoor te zorgen dat iedereen geniet van het kerstdiner, hebben wij een feestelijk viergangendiner dat je binnen twee (!) uur op tafel zet. Zo heb jij meer tijd om samen te genieten van het eten en elkaar. Dát is een ontspannen kerst!

  Op het kerstmenu:

   

  De Gourmetbox

  Met de geur van dennen in de lucht, de leukste kerstliedjes op repeat en een goedgevulde Gourmetbox heb je alle ingrediënten in huis voor een ontspannen kerst. Of je nu veggie- vlees-, of visliefhebbers in de familie hebt, met 8 verschillende gerechtjes zit er voor iedereen aan tafel wat lekkers bij. Wij doen de boodschappen, jij hoeft alleen het gourmetstel uit de kast te halen en de tafel feestelijk te dekken. Zo houd jij tijd over om jouw favoriete kerstfilm (voor de zoveelste keer) te kijken of kerst koekjes te bakken.

  Gourmetbox

  Op het menu:

  Vistrio en garnalenspiesjes met citroenmarinade

  Regenboogkrieltjes uit de oven met verse rozemarijn

  Groentespiesje met pestodressing

  Vlees- en gevogeltekwartet met wildzwijnburgers, kip in spek, biefstukpuntjes en fazantworstjes

  Verse kruidenboter met baguette

  Appel-speltpannenkoeken met kaneel

  Champignon-omelet met verse bladpeterselie

  Groene salade met paprika en tomaat

   

  Een kerstdiner zonder stress klinkt wel heel goed, hé? Kook de (kerst)sterren van de hemel en bestel de Kerstbox en de Gourmetbox via HelloFresh.be/kerst 

  Kerst is niet compleet zonder de leukste kerstliedjes, beluister deze playlist tijdens jouw kerstdiner en je hebt gegarandeerd een sfeervolle avond 🎼🎄❤️.

   

  Vorig artikel
  Fermenteren kun je leren! Fermenteren kun je leren!
  Volgend artikel
  Het kerstgevoel van… Evi Hanssen Het kerstgevoel van… Evi Hanssen

  Gerelateerde artikelen