Het kerstmenu van de Kerst- en Gourmetbox

13 november 2020
door Kim Kerst

    Christmas is coming – nog maar 40 nachtjes! 🎄 Onze chefs hebben de afgelopen maanden hard gewerkt in de keuken, met als resultaat een feestelijk kerstmenu. Eentje waarbij jij een ontspannen kerst tegemoet gaat – het viergangendiner staat namelijk al binnen twee uur op tafel. En voor iedereen die traditiegetrouw gaat voor een avond vol gourmetpret hebben we ook goed nieuws. Met de Gourmetbox zet je in 1,5 uur zo acht verschillende receptjes op tafel. Vlees, vis en veggie – zo is er voor ieder wat wils! Hoog tijd om dit lekkers met jullie te delen en in de kerstsferen te komen. Zet de kerst playlist maar aan en lees snel verder. P.S. er is ook een Wijnbox die perfect aansluit op het kerstmenu 🍷😉. 

    Kerstbox

    De Kerstbox

    Om ervoor te zorgen dat iedereen geniet van het kerstdiner, hebben wij een feestelijk viergangendiner dat je binnen twee (!) uur op tafel zet. Zo heb jij meer tijd om samen te genieten van het eten en elkaar. Dát is een ontspannen kerst!

    Op het kerstmenu:

     

    De Gourmetbox

    Met de geur van dennen in de lucht, de leukste kerstliedjes op repeat en een goedgevulde Gourmetbox heb je alle ingrediënten in huis voor een ontspannen kerst. Of je nu veggie- vlees-, of visliefhebbers in de familie hebt, met 8 verschillende gerechtjes zit er voor iedereen aan tafel wat lekkers bij. Wij doen de boodschappen, jij hoeft alleen het gourmetstel uit de kast te halen en de tafel feestelijk te dekken. Zo houd jij tijd over om jouw favoriete kerstfilm (voor de zoveelste keer) te kijken of kerst koekjes te bakken.

    Gourmetbox

    Op het menu:

    Vistrio en garnalenspiesjes met citroenmarinade

    Regenboogkrieltjes uit de oven met verse rozemarijn

    Groentespiesje met pestodressing

    Vlees- en gevogeltekwartet met wildzwijnburgers, kip in spek, biefstukpuntjes en fazantworstjes

    Verse kruidenboter met baguette

    Appel-speltpannenkoeken met kaneel

    Champignon-omelet met verse bladpeterselie

    Groene salade met paprika en tomaat

     

    Een kerstdiner zonder stress klinkt wel heel goed, hé? Kook de (kerst)sterren van de hemel en bestel de Kerstbox en de Gourmetbox via HelloFresh.be/kerst 

    Kerst is niet compleet zonder de leukste kerstliedjes, beluister deze playlist tijdens jouw kerstdiner en je hebt gegarandeerd een sfeervolle avond 🎼🎄❤️.

     

    Vorig artikel
    Fermenteren kun je leren! Fermenteren kun je leren!
    Volgend artikel
    Het kerstgevoel van… Evi Hanssen Het kerstgevoel van… Evi Hanssen

    Gerelateerde artikelen