Het kerstgevoel van… Evi Hanssen

20 november 2020
door Kim Tips en Tricks

  Nog een maand en dan is het kerst. En dat ziet er ook bij Evi dit jaar iets anders uit dan normaal. Een virtueel aperitief en een avond vol gezelschapsspelletjes – ze deelde enthousiast haar kerstpret met ons.

  Kerst met Evi Hanssen

  Ben jij ook al aan het aftellen tot kerst? 

  Evi: “Ja, ik houd echt van kerst en Nieuwjaar en word dan ook direct blij als ik de kerstverlichting in de straten zie verschijnen. Ik geniet zo intens van deze warme periode dat ik ook altijd een beetje down ben als het 3 januari is en ik besef dat ik weer een jaar zal moeten wachten…

  Wat is het ultieme kerstgevoel voor jou? 

  Evi: “De voorpret eigenlijk, die momenten voor het kerstfeest begint. Het huis gezellig maken, de hapjes in de oven, iedereen in feestelijke outfits en dan de pakjes uitpakken onder de kerstboom. En uiteraard hoort daar kerstmuziek bij. Wees voorbereid, als je bij ons binnenloopt dan hoor je Wham! en Mariah Carey op repeat.

  Hebben jullie echte kersttradities thuis? 

  Evi: “Als kind vierden we kerst bij mijn grootouders en aten we altijd konijn met kroketten. Iets wat ik nu niet zou serveren, maar dat is wel het eerste waar ik aan denk.

  Hoe vier jij kerst dit jaar? 

  Evi: “Ik vier kerst met mijn ‘patchworkgezin’, oftewel, samengesteld gezin: mijn verloofde en ik samen met de vier kinderen. Het zal, net als bij iedereen, een beetje anders zijn dan normaal. Ik kom uit een grote familie en we zullen een aperitiefje doen met hen via FaceTime. Verder spelen we graag gezelschapsspelletjes en ik vermoed dat we die avond extra lang zullen spelen.


  Als je moest kiezen… 

  Kerstbox of Gourmetbox?

  De Kerstbox!

  Kerst in de sneeuw of kerst in de zon?

  Mijn grote droom is om ooit nog eens met de familie kerst te vieren in een chalet midden in de sneeuw. Dus graag een ijskoude kerst in de sneeuw!

  De hoofdrol in een kerstfilm of een solo in een kerstliedje?

  Ik zing heel graag, dus geef me die solo maar!

  Kersttrui of chique kerstkleding?

  Eigenlijk ga ik eerder voor een beetje chique kerstkleding dan een kersttrui, maar heel eerlijk… Dit jaar heb ik voor het eerst een kersttrui gekocht.

   

  Ga jij net als Evi voor de Kerstbox, of kies jij voor de Gourmetbox?
  Een ontspannen kerst met HelloFresh, bekijk hier hoe!

  Vorig artikel
  Het kerstmenu van de Kerst- en Gourmetbox Het kerstmenu van de Kerst- en Gourmetbox
  Volgend artikel
  3x de lekkerste recepten met chocolade 3x de lekkerste recepten met chocolade

  Gerelateerde artikelen