Een familie probeerde een week HelloFresh

31 mei 2018
door Merel Achter de schermen

  Een druk leven, een huis vol kinderen en toch elke avond wat lekkers op tafel zetten… dat is niet altijd makkelijk! De familie Herbots kookte een week met HelloFresh. Kijk mee hoe het in de smaak viel!

  Familie Herbots

  Wat zijn jullie tafeltradities?

  We eten altijd met het hele gezin. Onze dochter van 10 helpt graag mee met koken, maar onze zoon probeert daar nog wel eens onderuit te komen. Aan tafel vertellen we allemaal over onze dag en wat we hebben meegemaakt. We willen na het werk snel iets gezonds klaarmaken, dat kan soms best chaotisch zijn, maar zodra we aan tafel zitten is er tijd om te ontspannen.

  Wat koken jullie graag?

  Wij, en vooral de kinderen, zijn gek van Italiaans eten. We maken bijvoorbeeld graag een lasagne of pizza. We koken ook wel eens Aziatisch, maar dat vinden de kinderen net iets minder lekker. Barbecueën is bij ons ook favoriet. In het weekend houden we ervan om uitgebreid de tijd te nemen voor het koken. Soms kan het wel enkele uren duren voordat het gerecht klaar is.

  Hoe ervaarden jullie het koken met HelloFresh?

  Fantastisch, we hebben de hele week verrassende en leuke recepten klaargemaakt. We kregen gerechten en ingrediënten die we nog niet eerder hadden gegeten, zoals shakshuka en paksoi. Dat beviel ons goed! De kapsalon was ook echt een succes bij ons thuis, die vonden we allemaal het lekkerst. Het is zo fijn dat je niet meer na hoeft te denken over de boodschappen. Alle ingrediënten staan klaar, je hoeft niet meer naar de winkel en zo houd je meer tijd over voor andere dingen. Quality time met het gezin vinden we namelijk heel belangrijk!

  Vorig artikel
  5 x de lekkerste kip 5 x de lekkerste kip
  Volgend artikel
  Het ultieme Vaderdag-menu met Old Amsterdam-burger Het ultieme Vaderdag-menu met Old Amsterdam-burger

  Gerelateerde artikelen