Achter de schermen

savoury

Ingrediënt van de week: kaas-spinaziebrood

Achter de schermen 7 november 2014

Deze week maak je een winterse soep met gekleurde peen, salie, Turkse yoghurt én een kaas-spinaziebroodje. Dit broodje is speciaal door Le Perron en HelloFresh voor dit gerecht gemaakt. Zelfgebakken (...)

Lees meer

Ingrediënt van de week: scholfilet

Achter de schermen 4 november 2014

Orzo met romatrostomaatjes, salie, belegen kaas en gebakken scholfilet. Dat zit er volgende week in de HelloFresh Box. Scholfilet is het ingrediënt van de week en we vertellen je dan ook graag waarom scholfilet nou eigenlijk zo gezond is. Lees snel verder.

Lees meer

Gember: goed voor een beginnende verkoudheid

In de keuken 29 oktober 2014

Het weer is duidelijk omgeslagen en veel van ons hebben last van een hoest of een kriebel. Voel jij een beginnende verkoudheid opkomen? Dan is het aan te raden om (...)

Lees meer

Witlof uit Nibbixwoud

Achter de schermen 20 oktober 2014

Deze week is witlof het ingrediënt van de week. Wat weet jij nu eigenlijk over lof? Wij kunnen je meer vertellen over de witlof uit Nibbixwoud die je in de HelloFresh Box kunt vinden.

Lees meer

Ingrediënt van de week: pompoen

Achter de schermen 14 oktober 2014

Wist je dat pompoenen al meer dan 10.000 jaar worden gegeten? Ben jij er ook zo dol op als wij? Deze gezonde groente zit zo nu en dan in de HelloFresh Box. Wat maakt pompoen nou zo gezond?

Lees meer

Ingrediënt van de week: hoemoes

Our Cooking tools 3 oktober 2014

De dagen worden weer korter en daarom is het tijd voor hutspot! Deze keer met een leuke twist, namelijk met koriander-limoenhoemoes! Deze hoemoes komt oorspronkelijk uit Libië en wordt gemaakt (...)

Lees meer

Quesadilla’s met een twist

Our Cooking tools 26 september 2014

Een quesadilla is een Mexicaans gerecht dat je kunt vergelijken met de Nederlandse tosti. Nieuwsgierig naar dit Mexicaanse gerecht met een twist?

Lees meer

Limoenblad en andere Aziatische smaakmakers

In de keuken 8 augustus 2014

Bij de  Oosterse gerechten in de HelloFresh Box gebruik je regelmatig Aziatische smaakmakers. Deze geven het gerecht net dat beetje extra smaak. Volgende week zitten er voor het eerst limoenblad (...)

Lees meer

Gele biet van Paul uit Heerhugowaard

Achter de schermen 31 juli 2014

Aankomende week zit de kleurrijke gele biet in de HelloFresh Box! Deze groente die onder de grond groeit is het broertje van de rode biet, maar smaakt anders en heeft (...)

Lees meer

Groene pesto uit Ligurië

Achter de schermen 11 juli 2014

Volgende week zit er een nieuw product in de box: pesto ligurian. Deze heerlijke Italiaanse saus wordt gemaakt van verse basilicum, knoflook, pijnboompitjes, pecorino, extra vierge olijfolie en zout. Deze (...)

Lees meer

Bekijk meer