Achter de schermen

HelloFresh-team

Een HelloFresh-mijlpaal: splinternieuwe receptkaarten

Achter de schermen 30 maart 2017

Onze nieuwe receptkaarten zijn een feit! De recepten zelf zijn hetzelfde gebleven, maar we hebben de kaarten in een nieuw jasje gestoken. 

Lees meer

3 reacties

florence verzele schreef:

Na bijna 30 bestellingen zou het normaal zijn deze map gratis te krijgen bij mijn volgende bestelling.
Het kleinder formaat werd mij destijds tevens geschonken.
Door jullie gewijzigd formaat zit ik nu met een opbergprobleem.
Mijn dank alvast om het nodige te doen voor een trouwe klant 😉

Gerd Calluy schreef:

Vernieuwde receptenkaarten zijn top. Duidelijker, makkelijker prettiger om mee aan de slag te gaan.
Spaar zeker voor de grotere map. Ik had juist 2 oude mappen besteld dus plooi ik deze kaarten dubbel en perforeer ze gaan dan ook prima in de oude kaft alleen zal deze sneller vol zijn.

Eline schreef:

De keuze om de recepten niet op papier te krijgen, zou nog duurzamer zijn. Wij houden ze niet bij, en zouden liever het recept alleen via de app volgen…

Maak kennis met onze bootcamp trainer Jonas

Achter de schermen 3 maart 2017

Dit is Jonas, onze bootcamptrainer. Iedere week komt hij op donderdag om het HelloFresh-team te laten zweten.

Lees meer

Hello flexibel lidmaatschap bij HelloFresh

Achter de schermen 2 maart 2017

Een flexibel lidmaatschap is bij HelloFresh ook echt flexibel.

Lees meer

1 reactie

Vera pluym schreef:

Graag zou ik mijn box willen laten pauzeren tot januari 2018 dank je wel

Maak kennis met receptontwikkelaar Maarten

Achter de schermen 19 januari 2017

Benieuwd naar de mensen achter HelloFresh? Maak kennis met Maarten, een van onze receptontwikkelaars. 

Lees meer

Nieuws: vanaf nu altijd keuze uit 9 recepten

Achter de schermen 12 oktober 2016

Yes, we hebben goed nieuws! Vanaf nu kun je elke week kiezen uit maar liefst negen recepten.

Lees meer

6 reacties

Dujardin Veronique schreef:

Wij zijn nog niet zolang klant en hebben dus altijd al kunnen kiezen wat we aten. Dat vinden wij heel leuk, omdat we bepaalde dingen (zoals soep) niet kunnen apprecieren als avondmaal. Dat daar nu nog een extra keuze bijkomt is natuurlijk mooi meegenomen, want bepaalde menu’s vinden wij heel lekker dat wij die graag een 2x of zelfs 3x zouden eten. Het gaat dan vooral over de menu’s met groentenmixen, die kan je niet meer hermaken, of toch moeilijker, de rest komt ook op andere dagen nog eens op tafel bij ons …. Dank zij hello fresh eten wij nu een pak gezonder en zonder honger te lijden, is er bij ons al 1 à 2 kg af, dat is geen noodzaak, maar mooi meegenomen !!!

Lizzie Winckel schreef:

Hi Veronique! Leuk om te horen dat je enthousiast bent over onze recepten. We zijn ook heel blij dat we vanaf nu jou elke week 9 recepten kunnen aanbieden. Die paar kilo’s minder zijn mooi meegenomen! Bedankt voor je reactie en een fijne dag verder! Groetjes, Lizzie

Karen schreef:

Mijn eerste box komt er nu zaterdag aan (klant geworden via de jaarbeurs)
Vandaag (donderdag) krijg ik bericht welke 3 gerechten in mijn box zullen zitten. Van kiezen wat geen sprake en daar is het nu te laat voor. Wat zeer jammer is aangezien ik die gerechten niet zou gekozen hebben.
Het was handig geweest als ik ergens in de loop van de week een hele hadden gekregen dat de box er aan komt en ik zelf mijn gerechten kan kiezen.

Lizzie Winckel schreef:

Hi Karen, dank voor je bericht! Wat vervelend dat je geen tijd meer hebt gehad om je gerechten te kiezen. Het is belangrijk dat je voor donderdag jouw keuze doorgeeft. We kunnen namelijk alleen de wijzigingen meenemen voor de aankomende week, die tot en met woensdag 23:59 uur zijn doorgevoerd. Doe je dit niet? Dan ontvang je de daaropvolgende week het door ons voorgeselecteerde menu. Vervelend dat het nu zo is gegaan, maar je kan nu al je voorkeur opgeven voor over twee weken in je persoonlijke account. Als je nog vragen hebt hierover, neem dan even contact op onze klantenservice. Groetjes, Lizzie

Chris schreef:

Tof dat we kunnen kiezen tussen 9 gerechten. Maar de helft van de keren heb ik niet gekozen… Dat is spijtig daar we zo geregeld gerechten moeten eten die we minder lekker vinden. Oorspronkelijk kregen we een persoonlijke mail zodat we makkelijk konden kiezen. Nu is het veel omslachtiger. We krijgen wel wekelijks een mail om onze mening te geven over de maaltijden. Het zou fijn zijn dat we de keuzemail ook wekelijks in onze mailbox kregen, dat is veel gebruiksvriendelijker. En zo eten we nog lekkerder.

Lizzie Winckel schreef:

Goedemorgen Chris, wat vervelend dat je tot nu toe nog niet je recepten zelf hebt gekozen. De gerechten voor over twee weken kan je in ieder geval nu al kiezen in jouw persoonlijke account op onze website. Bij kopje ‘Mijn maaltijden’ kan je dan jouw voorkeursrecepten selecteren. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan even contact op met onze klantenservice, zodat zij je verder kunnen helpen. Bedankt voor je reactie. Groetjes, Lizzie

Jamie Oliver wil kinderen laten koken!

Achter de schermen 6 september 2016

Jamie Oliver is op een missie om kinderen te laten helpen in de keuken. Vind je het zo nu en dan best moeilijk om hen te laten helpen? Wij geven (...)

Lees meer

Jullie vragen beantwoord door Dafna & Jamie

Achter de schermen 14 januari 2016

Vorige week gaven we jullie op Facebook de gelegenheid om Jamie, verantwoordelijk voor de recepten in de box en Dafna, onze diëtiste, alles te vragen over de recepten uit de HelloFresh Box. 

Lees meer

Jamie Oliver en HelloFresh

Achter de schermen 24 december 2015

Toen Jamie HelloFresh ontmoette… Voor het aankomende jaar hebben wij en Jamie Oliver het voornemen om iedereen in de keuken genoeg zelfvertrouwen en kennis te geven, zodat koken in eigen keuken een feestje wordt. Onze recepten zijn zo geschreven dat iedereen ze kan volgen!

Lees meer

Onze culinaire voornemens van 2016

Achter de schermen 16 december 2015

Het einde van het jaar is in zicht; tijd om terug te blikken op 2015 en vooral om vooruit te blikken naar 2016! Lees meer over onze culinaire voornemens.

Lees meer

HelloFresh verwelkomt Jamie Oliver!

Achter de schermen 11 december 2015

Het is tijd om goed nieuws met jullie te delen. We gaan namelijk samenwerken met niemand minder dan de enige echte Jamie Oliver!

Lees meer

Bekijk meer