Onze culinaire voornemens van 2016

16 december 2015
door Frederieke Achter de schermen
  Voornemens
  Het einde van het jaar is in zicht; tijd om terug te blikken op 2015 en vooral om vooruit te blikken naar 2016! Lees meer over onze culinaire voornemens.

  Het afgelopen jaar zijn er veel dingen gebeurd bij HelloFresh. Zo zijn we verhuisd, hebben we het aantal leverdagen vergroot en hebben we een aantal nieuwe boxen geïntroduceerd. We hebben het dan over onze Familybox, de Ontbijtbox én de Wijnbox. Heb jij een van deze boxen al een keer geprobeerd? Zoals altijd zijn we benieuwd naar jullie feedback!

  Ook hebben we een aantal van jullie ontmoet tijdens het HelloFreshtival en de aanschuifdiners. En is koken nog gemakkelijker geworden met onze HelloFresh-app voor iOS. Daarnaast zaten er in 2015 veel speciale ingrediënten in onze boxen. Zo hebben we bijvoorbeeld warmgerookte makreel, rabarber, choisam, verse nootmuskaat, meiraap en verse kurkuma voorbij zien komen.

  Naast dit alles zijn we natuurlijk ook al bezig met wat er in 2016 komen gaat! Ontdek hier wat er op onze planning staat.

  Culinaire voornemens

  Aankomend jaar willen we jullie nog meer inspireren en verrassen met uitzonderlijke ingrediënten. Zo kom je in de eerste weken van 2016 onder andere halloumi, gekonfijte kippendij, Turkse peper, bundelzwammen, skrei, gremolata, portobello en gigli in de box tegen.

  Ook kun je meer video’s verwachten waarin onze gepassioneerde leveranciers aan het woord zijn. Uiteraard staan er ook weer een aantal leuke evenementen op de planning. Hoe dat er precies uit gaat zien, is nog een verrassing!

   Wat wil jij aankomend jaar graag eens op het menu zien? Laat het ons in een reactie hieronder weten!

  Vorig artikel
  HelloFresh verwelkomt Jamie Oliver! HelloFresh verwelkomt Jamie Oliver!
  Volgend artikel
  Kidspiration: kerstkleurplaat Kidspiration: kerstkleurplaat

  Gerelateerde artikelen