Nieuws: vanaf nu altijd keuze uit 9 recepten

12 oktober 2016
door Lizzie Winckel Achter de schermen

  Yes, we hebben goed nieuws! Vanaf nu kun je elke week kiezen uit maar liefst negen recepten.

  hf_header_9th_recipe_blog_800x400_nl

  Het negende recept is wekelijks een van onze meest-gewaardeerde gerechten. Niet alleen door ons, maar vooral door jullie! Lees hier hoe het precies zit.

  Jouw smaak, jouw box

  Het menu dat wij wekelijks voor de verschillende boxen samenstellen is gezond, gevarieerd en verrassend. Maar misschien zit er zo nu en dan een keer een gerecht tussen dat niet jouw smaak is. Daarom kun je al sinds een paar maanden zelf kiezen wat er in jouw box zit.

  De afgelopen weken kon je ook kiezen voor het gerecht van de winnende kookclub uit het kookprogramma ‘Over smaak valt te twisten’. Die extra keuzemogelijkheid is jullie duidelijk goed bevallen. Daarom hebben we besloten om vanaf nu altijd een 9e aan te bieden.

  Zo zit het precies

  • Dit gerecht is iedere week een recept wat door jullie in voorgaande weken als het allerlekkerst is bestempeld. Een echte aanrader dus!
  • Dit gerecht moet je zelf kiezen via je persoonlijke online account. Het zit dus niet automatisch in een van onze voorgeselecteerde menu’s.
  • Nu je zelf je maaltijden kunt kiezen, is het belangrijk om zelf goed op de houdbaarheidsdatum van de producten te letten. Als je hebt gekozen voor vis- of vleesgerechten kun je die het beste als eerste eten die week. Je kunt het vlees of de vis ook altijd invriezen om de gerechten alsnog aan het einde van de week op te eten.
  • Het is belangrijk dat je voor donderdag jouw keuze doorgeeft. We kunnen namelijk alleen de wijzigingen meenemen voor de volgende week, die tot en met woensdag zijn doorgevoerd. Doe je dit niet? Dan ontvang je de daaropvolgende week het door ons voorgeselecteerde menu.

  We zijn benieuwd wat je hiervan vindt. Laat je het ons weten via een reactie onder dit artikel?

  Vorig artikel
  Onze 5 favoriete pompoenrecepten Onze 5 favoriete pompoenrecepten
  Volgend artikel
  Griezelige Halloween cupcakes Griezelige Halloween cupcakes

  Gerelateerde artikelen

  6 reacties

  Dujardin Veronique schreef:

  Wij zijn nog niet zolang klant en hebben dus altijd al kunnen kiezen wat we aten. Dat vinden wij heel leuk, omdat we bepaalde dingen (zoals soep) niet kunnen apprecieren als avondmaal. Dat daar nu nog een extra keuze bijkomt is natuurlijk mooi meegenomen, want bepaalde menu’s vinden wij heel lekker dat wij die graag een 2x of zelfs 3x zouden eten. Het gaat dan vooral over de menu’s met groentenmixen, die kan je niet meer hermaken, of toch moeilijker, de rest komt ook op andere dagen nog eens op tafel bij ons …. Dank zij hello fresh eten wij nu een pak gezonder en zonder honger te lijden, is er bij ons al 1 à 2 kg af, dat is geen noodzaak, maar mooi meegenomen !!!

  Lizzie Winckel schreef:

  Hi Veronique! Leuk om te horen dat je enthousiast bent over onze recepten. We zijn ook heel blij dat we vanaf nu jou elke week 9 recepten kunnen aanbieden. Die paar kilo’s minder zijn mooi meegenomen! Bedankt voor je reactie en een fijne dag verder! Groetjes, Lizzie

  Karen schreef:

  Mijn eerste box komt er nu zaterdag aan (klant geworden via de jaarbeurs)
  Vandaag (donderdag) krijg ik bericht welke 3 gerechten in mijn box zullen zitten. Van kiezen wat geen sprake en daar is het nu te laat voor. Wat zeer jammer is aangezien ik die gerechten niet zou gekozen hebben.
  Het was handig geweest als ik ergens in de loop van de week een hele hadden gekregen dat de box er aan komt en ik zelf mijn gerechten kan kiezen.

  Lizzie Winckel schreef:

  Hi Karen, dank voor je bericht! Wat vervelend dat je geen tijd meer hebt gehad om je gerechten te kiezen. Het is belangrijk dat je voor donderdag jouw keuze doorgeeft. We kunnen namelijk alleen de wijzigingen meenemen voor de aankomende week, die tot en met woensdag 23:59 uur zijn doorgevoerd. Doe je dit niet? Dan ontvang je de daaropvolgende week het door ons voorgeselecteerde menu. Vervelend dat het nu zo is gegaan, maar je kan nu al je voorkeur opgeven voor over twee weken in je persoonlijke account. Als je nog vragen hebt hierover, neem dan even contact op onze klantenservice. Groetjes, Lizzie

  Chris schreef:

  Tof dat we kunnen kiezen tussen 9 gerechten. Maar de helft van de keren heb ik niet gekozen… Dat is spijtig daar we zo geregeld gerechten moeten eten die we minder lekker vinden. Oorspronkelijk kregen we een persoonlijke mail zodat we makkelijk konden kiezen. Nu is het veel omslachtiger. We krijgen wel wekelijks een mail om onze mening te geven over de maaltijden. Het zou fijn zijn dat we de keuzemail ook wekelijks in onze mailbox kregen, dat is veel gebruiksvriendelijker. En zo eten we nog lekkerder.

  Lizzie Winckel schreef:

  Goedemorgen Chris, wat vervelend dat je tot nu toe nog niet je recepten zelf hebt gekozen. De gerechten voor over twee weken kan je in ieder geval nu al kiezen in jouw persoonlijke account op onze website. Bij kopje ‘Mijn maaltijden’ kan je dan jouw voorkeursrecepten selecteren. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan even contact op met onze klantenservice, zodat zij je verder kunnen helpen. Bedankt voor je reactie. Groetjes, Lizzie