Of je het nu roomkaas of creamcheese noemt: dit smakelijke smeersel is een favoriet in onze keuken. En dat is niet alleen op een broodje, in taarten of bij de (...)
Lees meerHet hoeft niet perse Valentijnsdag of Moederdag te zijn om iemand met deze heerlijke hapjes te verrassen. Of het nu een schooldag is voor de jongsten of een werkdag voor (...)
Lees meerLiefde gaat door de maag en daarom pakken we met Moederdag graag extra uit om die liefde te laten zien én te laten proeven! Of je nu kookt voor je (...)
Lees meerMet zoveel lekker fruit ter beschikking, is de lente hét uitgelezen moment om meer fruit in je keuken te verwelkomen - met onze Fruitbox is dat nóg makkelijker. (...)
Lees meerOf je het nu in een mooi glas of in een pan schenkt: wijn mag er zijn in de keuken! Wij hebben sinds kort elke week een rode en een (...)
Lees meerZalm, dorade, koolvis, kabeljauw - wij zijn gek op vis! Ons menu zit daarom elke week vol met smaakmakers uit de zee. Niet alleen omdat ze flink wat vitamines en (...)
Lees meerAfgelopen tijd iets te diep in het glaasje gekeken of gewoon zin om blij + alcoholvrij te zijn? Met deze vijf meesterlijke mocktails heb je reden genoeg om te proosten, maar erna geen reden voor dafalgan.
Lees meerDat salades niet alleen lekker zijn in de zomer, bewijst dit recept wel. Deze wintersalade vol seizoensgroenten is gezond, makkelijk te maken en bovenal onweerstaanbaar.
Lees meerBij de borrel, als smaakmaker bij vlees of vis, of als kruidige toevoeging om mee te bakken: kruidenboter is altijd een goed idee en al helemaal als je het zelf maakt. Deze vijf recepten voor kruidenboter zijn onweerstaanbaar en zó gemaakt!
Lees meerGoed begonnen is – zeker met kerst – het halve werk! Kalkoen-lepelhapjes, blini met biet of gehaktballetjes met salie en rodebessenjam: schotel je hongerige gasten één (of meer) van deze chique kersthapjes voor en word overladen met complimentjes (en lege borden).
Lees meer