3 favoriete visrecepten

1 april 2019
door Lisa Kapan Gerechten

Zalm, dorade, koolvis, kabeljauw – wij zijn gek op vis! Ons menu zit daarom elke week vol met smaakmakers uit de zee. Niet alleen omdat ze flink wat vitamines en mineralen bevatten, maar ook omdat je er geweldige recepten mee kunt maken – vol van smaak, veelzijdig en licht verteerbaar. Bekijk hier onze favoriete visrecepten!

Gebakken zalmfilet met zeekraaltopping

Zalm wordt door velen gezien als de smakelijkste vissoort die er rondzwemt en wordt dan ook eindeloos gebruikt in verschillende keukens. Van de Aziatische tot de Franse – elke keer trekt zalm een nieuw, smakelijk jasje aan. Wij laten hem stralen in dit Premium-recept van gebakken zalmfilet met zeekraaltopping, venkel, krieltjes en citroenmayonaise. Dit recept is niet alleen een favoriet onder ons receptenteam, maar ook krijgen we van HelloFresh’ers vaak het verzoek om dit gerecht weer op het menu te zetten. Zin om ‘m in je box te vissen? Dat kan komende week hier

Scandinavische salade met dorade

Het zou een leuk begin kunnen zijn van een gedicht of een limerick, maar dit recept voor Scandinavische salade met dorade laat je eerder flink watertanden dan met rijmwoorden aan de slag gaan. Zoals de recepttitel al doet vermoeden combineer je hier vis met dille – iets wat in Scandinavische landen zo normaal is als eten met mes en vork. Voeg daar gebakken aardappelen voor een lekkere bite, mosterd voor pit en komkommer voor een fris accent aan toe en je hebt een gerecht te pakken waarbij je je als een vis in het water voelt. Bestel hem hier in je volgende box

Luxe vispotje met room en witte wijn

Dat vis graag zwemt in de zee wist je natuurlijk wel, maar in iets romigs zoals dit luxe vispotje met room en witte wijn heeft ‘ie het ook prima naar z’n zin. Verder is dit Premium-recept véél meer dan alleen prima: je maakt er krieltjes en venkel bij en door verschillende vissoorten te gebruiken – zalm, koolvis en kabeljauw – is elke hap een smakelijke verrassing.

Meer inspiratie nodig? Er zwemmen nog veel meer vissen in de zee… we bedoelen, in ons receptenarchief.

Vorig artikel
Alles over onze ansjovis Alles over onze ansjovis
Volgend artikel
Actievoorwaarden Fresh Times lente Actievoorwaarden Fresh Times lente

Gerelateerde artikelen