Bezorging op zaterdag in heel Nederland

10 februari 2015
door hellofresh Achter de schermen

  Landelijke bezorging

  Het is zover: vanaf nu hebben we bezorging op zaterdag in heel Nederland (behalve op de Waddeneilanden)! Veel van jullie vertelden ons dat dit een gemakkelijke bezorgdag is, dus wij hebben er werk van gemaakt om dit voor iedereen mogelijk te maken.

  Je kunt er vanaf nu voor kiezen om de HelloFresh Box op zaterdag tussen 08.00 en 14.00 uur thuisbezorgd te krijgen. Uiteraard kun je ook gewoon een voorkeurstijd doorgeven. Je kunt wijzigingen doorvoeren in je persoonlijke online account.

  Buiten de Randstad kun je er nu dus voor kiezen om jouw box op een van de volgende momenten te laten bezorgen:
  – Zaterdagochtend tussen 08.00 en 14.00 uur.
  – Zondagmiddag tussen 11.30 en 22.00 uur.
  – Dinsdagavond tussen 16.30 en 22.30 uur.

  Binnen de Randstad blijven de bezorgmoment hetzelfde: 
  – Zaterdagochtend tussen 08.00 en 14.00 uur.
  – Zondagmiddag tussen 11.30 en 22.00 uur.
  – Maandagavond tussen 16.30 en 22.30 uur.

  Hoe zit het met de versheid van de producten?

  De producten voor in de HelloFresh Box worden elke dag vers aangeleverd. Het maakt voor de versheid van de producten dus niet uit of je op zondag, maandag of dinsdag de box ontvangt: alles is even vers.

  Alleen de bezorgdag is veranderd. Verder blijft alles gelukkig hetzelfde. Je kunt aanpassingen doen aan je bestelling via je account op de website. Belangrijk is wel dat je de aanpassingen doen vóór donderdag. Op donderdag doen wij namelijk de bestellingen. Alle wijzigingen – zoals pauzeren en opzeggen – moeten daarom uiterlijk de woensdagavond voor levering van de volgende box aan ons doorgegeven worden.

  Hoe kan ik de bezorgdag aanpassen?

  Dat is heel simpel! Ga naar je online account en pas daar de bezorgdag aan door bij “Mijn lidmaatschap” op het potloodje te klikken. Bij bezorging kun je aangeven op welke dag jij je box bezorgd wilt krijgen. Vergeet niet de wijzigingen op te slaan!

  Heb je nog vragen of opmerkingen? Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met de klantenservice. We helpen je graag verder!

  Vorig artikel
  Valentijnsrecept: cheesecake met blauwe bessen Valentijnsrecept: cheesecake met blauwe bessen
  Volgend artikel
  Onze nieuwe receptenkaarten Onze nieuwe receptenkaarten

  Gerelateerde artikelen