Achter de schermen

4x snelle picknick-recepten

Gerechten 26 mei 2021

HET - IS - bijna - ZOMER! Okee, officieel moeten we nog een maandje wachten en is het nog hartstikke lente, maar wij beginnen alvast met de voorpret. En die (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In het seizoen: 3x razendlekkere rabarber-recepten

In de keuken 25 mei 2021

Niets schreeuwt meer "lente" dan roodroze rabarber. Deze friszure groente komt vaak voor in zoete lekkernijen, zoals taarten en crumbles, maar doet het net zo goed in hartige bijgerechten en (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7x dit maak je met een restje verse kruiden

Tips en Tricks 11 mei 2021

Elke week bezorgen wij alle boodschappen in de juiste hoeveelheden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je toch wat overhoudt. Met deze tips voorkom je dat jouw restje verse kruiden in de prullenbak belandt. Van kruiden-ijsblokjes tot zelfgemaakte pesto – ontdek de lekkerste recepten!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zo verras je je moeder met een uitgebreid ontbijt op bed

Gerechten 5 mei 2021

Een zelfgemaakte tekening, zelfgeplukt bosje bloemen en een kopje met haar lievelingsthee: hoe zet jij je moeder in het zonnetje? Voor alle moeders die, net als wij, blij worden van (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 recepten in een groen jasje

cooking inspiration 4 mei 2021

De kleur van de lente en van het thema van deze maand: groen! 💚 Elke week vind je een recept met een groene groenteheld op het menu, maar er zijn nog (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het seizoen van witte en groene asperges is begonnen!

In de keuken 29 april 2021

Wat een heerlijke maand, die meimaand! Niet alleen dankzij het mooie weer maar ook omdat het volop aspergeseizoen is. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen witte en groene asperges?

(...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een kijkje in de keuken: duurzaamheidsmanager Victor vertelt

Achter de schermen 22 april 2021

Minder verpakking, minder CO₂-uitstoot en nog minder voedselverspilling. Dag in, dag uit zijn we bezig met duurzaamheid en dat delen we graag met jou. Sommige initiatieven heb je misschien (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lente in je bowl: onze favoriete foodbowls in april

Gerechten 30 maart 2021

Boeddhabowl, pokébowl, hawaiian bowl of smoothiebowl - de Instagram feed van elke foodlover staat bol van deze kleurrijke kommetjes. En wij snappen wel waarom! Ons receptteam dook de keuken é(...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een eitje hoort erbij: de leukste ei-feitjes op een rij

Lunchgerechten 24 maart 2021

Wist je dat één ei zeven vitaminen en 85 calorieën bevat en dat een ei in ongeveer 24 uur wordt gevormd? Met onze ei-feitjes word je een echte e(i)expert 👨‍🍳! (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oost west, paasbest: 3x paastips voor thuis

cooking inspiration 19 maart 2021

Hoera, het is Pasen! En wie Pasen zegt, zegt uitgebreide paasbrunch, oneindig veel chocolade-eitjes zoeken (en eten) en eieren verven in alle kleuren van de regenboog. Maak jouw paasweekend dit jaar extra speciaal met onze tips voor een paasbest paasweekend. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *