6 redenen om bij HelloFresh te komen werken

29 juli 2016
door Wendy Achter de schermen
  collega 3
  Onze collega’s gaan graag naar hun werk. Weten waarom? Lees snel verder! Wil je ook onderdeel uitmaken van het team? Pak dan nu je kans: bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

  1. Nora

  “Ik kom uit Vlaanderen en vind het heerlijk om Amsterdam te verkennen. Niet alleen de stad zelf, maar ook alle heerlijke eettentjes zoals bijvoorbeeld in de Hallen in Amsterdam-West. Mijn favoriete Nederlandse snack? Ambachtelijke bitterballen!”

  2. Mark

  “Wat ik nog steeds zo leuk vind aan mijn werk zijn de uitdagingen van een jong bedrijf. Geen dag is hetzelfde en er zijn altijd nieuwe plannen en projecten waar ik mee bezig ben. De lijntjes met de collega’s van andere teams zijn kort, zodat we heel snel kunnen schakelen als het nodig is.”

  3. Marlot

  “Één van de dingen waar ik elke dag weer blij van word is de lunch. Er is altijd veel keuze; een saladebar, pesto’s, verschillende soorten kaas en vleeswaren van onze eigen leveranciers en ook het zoete broodbeleg ontbreekt niet. Alles is aanwezig voor een gezonde lunch, dat spreekt natuurlijk voor zich. Mijn favoriet? Een salade met rode biet en linzen!”

  4. Maartje

  “Binnen het team hangt een goede sfeer en iedereen doet z’n best om de HelloFresh Box steeds nóg een beetje beter te maken. Het is fijn om te zien dat de verschillende teams veel onderling samenwerken om dat doel te bereiken. We gaan er met zijn allen vol voor en dat geeft mij veel positieve energie!”

  5. Marlies

  “Op kantoor hebben we een grote rode kater die heel toepasselijk Garfield heet. Doordat er zeven dagen per week collega’s aanwezig zijn, wordt hij wel een beetje verwend. Garfield en ik zijn wel echt vrienden geworden: hij komt een paar keer per dag langs mijn bureau om kopjes te geven en aandacht te vragen.”

  6. Bo

  “Ik kijk wekelijks uit naar de HelloFresh-bootcamp op donderdagavond. Dan vertrekken we met de liefhebbers vanuit kantoor om een uur te sporten in de buitenlucht. Heerlijk om even alles te vergeten en om uiteindelijk met een voldaan gevoel naar huis te gaan!”
  Enthousiast geworden? Bekijk snel onze vacatures en solliciteer direct!
  Vorig artikel
  Aardbeienmojito: lekker zomers Aardbeienmojito: lekker zomers
  Volgend artikel
  4 x verrassende smaakmakers 4 x verrassende smaakmakers

  Gerelateerde artikelen