3x jullie favoriete Veggie-recepten

10 maart 2021
door Megin Gerechten

  Het is de HelloFresh Veggieweek 🍽️🥬! Minder vlees eten is niet alleen beter voor je gezondheid, maar ook voor de planeet en de dieren ❤️. Wist je bijvoorbeeld dat je 101 liter water bespaart als je één week geen vlees eet? Wij zijn trotse partner van de Week Zonder Vlees en doken naast de keuken ook de recept scores in. Dit zijn jullie favoriete Veggie-recepten uit 2020.

  #1 Courgette uit de oven in romige tomatensaus

  De Italiaanse keuken is oververtegenwoordigd in deze top 3. En wij snappen wel waarom. Bij de gedachte aan deze ultra romige saus alleen al loopt het water ons in de mond 🤤. Deze vegetarische pastaschotel gemaakt van conchiglie schelpen en courgette is duidelijk een topper.

  veggie pasta

  #2 Penne in roomsaus van zongedroogde tomaten en aubergine

  Pasta en daarmee zeker geen basta! Jullie kunnen geen genoeg krijgen van deze specialiteit uit de Italiaanse keuken. Met de combinatie van een romige saus + pasta scoor je sowieso bij iedereen aan tafel. Daarnaast is deze vegetarische penne in roomsaus binnen 20 minuten klaar, wij snappen wel dat dit een favoriet is 🤤.

  veggie recept

  #3 Vegetarische lasagne met courgette en spinazie 

  Het scheelde niet veel of deze stond op nummer 2 in de lijst. Deze romige vegetarische lasagne zit boordevol groente en krijgt extra veel smaak als je ‘m een dagje laat staan. Staat deze bij jou thuis ook in de top 3? 😋

  veggie recept

  Deel deze week jouw Veggie favorieten met #hellofreshbe

  Vorig artikel
  Citroen-yoghurttaart met gekonfijte citroen Citroen-yoghurttaart met gekonfijte citroen
  Volgend artikel
  Klink op de lente: 5x kleurrijke margarita’s Klink op de lente: 5x kleurrijke margarita’s

  Gerelateerde artikelen