3x jullie Veggie favorieten

30 september 2021
door Lois Gerechten

  Tijd om jullie favoriete Veggie-recepten in de schijnwerpers te zetten, want het is Wereld Veggie Dag! Of je nu vegetariër bent of af en toe een dagje geen vlees of vis eet – op ons menu vind je elke week verschillende Veggie-recepten. Van pulled jackfruit en vegetarische burgers tot vegetarische runderpuntjes – lees snel verder en ontdek welke Veggie-recepten dit jaar het meest in de smaak vielen bij jullie. 

  Penne basilicumcreme, veggie

  #1 Penne met zelfgemaakte basilicumcreme en pistachenoten

  Een echte favoriet van jullie! Pasta penne met zelfgemaakte basilicumcreme en pastachenoten, loopt het water al in de mond? 🤤 Geserveerd op een bedje van rucola en zachte aubergine om het af te maken. Wat ons betreft een terechte winnaar: een recept om je vingers bij af te likken.

  #2 Flammkuchen met brie en appel

  Deze knapperige flammkuchen met brie en appel verovert het tweede plekje op jullie ‘favo-Veggie-gerechten-lijst’ en daar kunnen wij ons wel in vinden! Geserveerd met een frisse sperziebonensalade. Behalve dat de flammkuchen lekker en vegetarisch is, is het gerecht ook nog eens caloriebewust. Een win-win-win situatie dus. 🤩

  Flammkuchen brie, veggie
  Penne in aubergine-roomsaus, veggie

  #3 Penne in aubergine-roomsaus

  Jullie zijn duidelijk gek op pasta en aubergine, of is de combinatie gewoon zo lekker? Want op de derde plek staat de pasta penne in aubergine-roomsaus 🤤. En dat is nog niet alles, want om het af te maken voegen we nog verse basilicum, gedroogde tomaten en een Italiaanse kaas toe aan de pasta. Buon appetito! 

  Benieuwd welke Veggie-recepten er volgende week op het menu staan? Klik hier om naar het weekmenu te gaan, kies je favoriete Veggie-recept(en) en laat ons na het koken weten of het in de smaak viel. Wie weet staat het recept dan volgend jaar op #1 in deze lijst.

  Vorig artikel
  4x fruitige BBQ-desserts 4x fruitige BBQ-desserts
  Volgend artikel
  4x zo maak jij zelf granola 4x zo maak jij zelf granola

  Gerelateerde artikelen