3x jullie Veggie favorieten

30 september 2021
door Lois Gerechten

  Tijd om jullie favoriete Veggie-recepten in de schijnwerpers te zetten, want het is Wereld Veggie Dag! Of je nu vegetariër bent of af en toe een dagje geen vlees of vis eet – op ons menu vind je elke week verschillende Veggie-recepten. Van pulled jackfruit en vegetarische burgers tot vegetarische runderpuntjes – lees snel verder en ontdek welke Veggie-recepten dit jaar het meest in de smaak vielen bij jullie. 

  [columns_row width=”half”] [column]Penne basilicumcreme, veggie[/column] [column]

  #1 Penne met zelfgemaakte basilicumcreme en pistachenoten

  Een echte favoriet van jullie! Pasta penne met zelfgemaakte basilicumcreme en pastachenoten, loopt het water al in de mond? 🤤 Geserveerd op een bedje van rucola en zachte aubergine om het af te maken. Wat ons betreft een terechte winnaar: een recept om je vingers bij af te likken.

  [/column] [/columns_row] [columns_row width=”half”] [column]

  #2 Flammkuchen met brie en appel

  Deze knapperige flammkuchen met brie en appel verovert het tweede plekje op jullie ‘favo-Veggie-gerechten-lijst’ en daar kunnen wij ons wel in vinden! Geserveerd met een frisse sperziebonensalade. Behalve dat de flammkuchen lekker en vegetarisch is, is het gerecht ook nog eens caloriebewust. Een win-win-win situatie dus. 🤩

  [/column] [column]Flammkuchen brie, veggie[/column] [/columns_row] [columns_row width=”half”] [column]Penne in aubergine-roomsaus, veggie[/column] [column]

  #3 Penne in aubergine-roomsaus

  Jullie zijn duidelijk gek op pasta en aubergine, of is de combinatie gewoon zo lekker? Want op de derde plek staat de pasta penne in aubergine-roomsaus 🤤. En dat is nog niet alles, want om het af te maken voegen we nog verse basilicum, gedroogde tomaten en een Italiaanse kaas toe aan de pasta. Buon appetito! 

  [/column] [/columns_row]

  Benieuwd welke Veggie-recepten er volgende week op het menu staan? Klik hier om naar het weekmenu te gaan, kies je favoriete Veggie-recept(en) en laat ons na het koken weten of het in de smaak viel. Wie weet staat het recept dan volgend jaar op #1 in deze lijst.

  Vorig artikel
  4x fruitige BBQ-desserts 4x fruitige BBQ-desserts
  Volgend artikel
  4x zo maak jij zelf granola 4x zo maak jij zelf granola

  Gerelateerde artikelen