Het HelloFresh team: Maartje

18 september 2013
door Rianne HelloFresh-team

  [columns_row width=”two-thirds-and-third”] [column]In maart 2012 ben ik HelloFresh gestart samen met een klein team. De ingrediënten (toen zelfs nog verpakt in een papieren tas) werden op de fiets in Amsterdam bezorgd. In 1,5 jaar tijd is er veel veranderd. We bezorgen inmiddels met gekoelde busjes door heel Nederland HelloFresh Boxen. Samen met een aantal goede partners doen wij iedere week weer ons best om een bijzondere box samen te stellen met gezonde recepten en verrassende ingrediënten.

  Ik vind het belangrijk dat onze klanten ontzorgd worden en met onze hulp op een gemakkelijke manier een lekkere en verrassende maaltijd op tafel kunnen zetten. Dit betekent dat wij er alles aan doen om een zo goed mogelijke en persoonlijke service te verlenen. Kenmerkend voor het HelloFresh team vind ik de passie. Passie voor gezonde  en lekkere recepten en ingrediënten met een bijzonder verhaal, passie voor onze klanten en passie om met elkaar een prachtig bedrijf te bouwen![/column] [column]Maartje[/column] [/columns_row]

   [columns_row width=”third-and-two-thirds”] [column]

  Maartje

  Meerijden met één van onze chauffeurs: een erg leuke en leerzame ervaring!
  [/column] [column]

  Als founder ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van HelloFresh. Dit betekent dat ik mij met heel veel verschillende dingen bezig houd. Zo sta ik de ene dag in ons distributiecentrum in Zoetermeer, zit ik de andere dag met mijn neus in de financiën en kan het ook zo maar zo zijn dat ik de telefoon opneem als je de klantenservice belt. Ook vind ik het belangrijk om continue te weten hoe klanten de HelloFresh Box ervaren. Naast de korte survey die wij wekelijks versturen, bel ik regelmatig met klanten om hun ervaringen te horen. Dit helpt mij om goed te weten wat we nog kunnen verbeteren. Zo maken wij het voor iedereen mogelijk om gemakkelijk en gezond te eten, of je nu een keukenprins(es), hard werkende moeder of topsporter bent!

  Groet,
  Maartje

  [/column] [/columns_row]

   

  Vorig artikel
  Zelfgemaakte mueslirepen met chocolade Zelfgemaakte mueslirepen met chocolade
  Volgend artikel
  Hoe eet je met stokjes? Hoe eet je met stokjes?

  Gerelateerde artikelen