Kippensoep maken: de ultieme opknapper!

13 oktober 2017
door Lisa Kapan HelloFresh-recepten
  Snel naar recept

  De dagen worden korter, de regenbuien volgen elkaar op en je bent misschien al opgezadeld met een snotterige neus (of die van anderen): tijd om verse kippensoep te maken en flink op te knappen! Deze klassieke kippensoep is makkelijk te maken, verantwoord, lekker en iedereen schuift razendsnel aan.

  kippensoep makenGenieten

  We geven eerlijk toe dat we er alles aan willen doen om mensen zelf aan het koken te krijgen. Niet alleen omdat het ontzettend veel voldoening geeft om goed voor jezelf en anderen te koken, maar ook omdat je zeker weet dat de pure smaken, zonder ongezonde toevoegingen, perfect tot hun recht komen. Bij het maken van deze kippensoep is dat laatste nu net waar het om draait: de pure smaak naar voren brengen. Daar zit de kracht van de soep in!

  kippensoep makenSoeper makkelijk

  De iconische kippensoep maken is niet alleen verantwoord voor jou en je gezinsleden, maar zorgt er ook voor dat je veel groenten binnenkrijgt op een makkelijke manier. Je overgebleven groenten van andere HelloFresh-gerechten kunnen er gewoon bij. Geef er je eigen draai aan. Je kunt de soep goed combineren met verschillende soorten brood. Onze aanrader is volkorenbrood, voor extra vezels en een langer verzadigd gevoel. Heb je na het eten van de soep nog wat over? Verdeel het in porties en vries het in, zo heb je een fijne voorraad voor als je een keer haast hebt of je je niet helemaal fit voelt. De soep is overigens ook heerlijk om te eten als lunch of als voorgerecht bij een winterse maaltijd.

  kippensoep maken

  Dus voel je je rillerig, heeft je kind een snotneus of heb je gewoon zin in een verwarmende maaltijd tijdens gure herfstdagen: ga deze kippensoep maken! Het recept is een om jarenlang plezier van te hebben; wij vallen er altijd op terug. Smakelijk eten!

  Heb jij deze kippensoep al gemaakt?

  Vorig artikel
  Zelf soep maken Zelf soep maken
  Volgend artikel
  Zo zorg je voor meer groen in de lunchtrommel Zo zorg je voor meer groen in de lunchtrommel

  Gerelateerde artikelen