House of Einstein

20 maart 2015
door hellofresh Uncategorized @be

  Een box van House of Einstein

  Wij houden van lekker eten! Maar daarnaast houden wij ook van gemak. Niets beter dan tevreden een box in ontvangst nemen en weten dat je niet meer de deur uit hoeft voor de boodschappen. Boxen laten thuisbezorgen is dan ook hot! Naast een HelloFresh Box vol lekkere en gezonde ingrediënten kun je tegenwoordig ook bloemen, drank en kleding op regelmatige basis laten thuisbezorgen! House of Einstein is bijvoorbeeld een bedrijf waarbij je gebruik maakt van een personal shopper op afstand, die een box met herenkleding naar je opstuurt. Klinkt gemakkelijk hè? Lees hier meer over hun service en ga fris de lente in met een nieuwe outfit!

  Wat is House of Einstein?

  House of Einstein is een persoonlijke shoppingservice voor de man, waarbij je een box met handgeselecteerde herenkleding thuis ontvangt. Het werkt eenvoudig; je ontmoet je persoonlijke Outfitter online en bespreekt je wensen. Op basis hiervan stelt zij een box met kleding samen, ingepakt in complete outfits. Je past de kleding thuis aan, wanneer het jou uitkomt. Ideaal voor de man die graag goed gekleed gaat maar liever niet de stad in duikt!

  Mei Ling en Sanne als Outfitters

  Afgelopen woensdag maakte je op onze Facebookpagina kans op een cadeaubon t.w.v. €100,-. Niet gewonnen? Gebruik bij inschrijving op houseofeinstein.nl deze kortingscode en ontvang €20,- korting op House of Einstein: HelloEinstein

  Laat jij weleens andere dingen dan de HelloFresh Box thuisbezorgen? Wij zijn benieuwd!

  Vorig artikel
  Eet met het seizoen: lentegroenten Eet met het seizoen: lentegroenten
  Volgend artikel
  Warmgerookte zalm uit Schotland Warmgerookte zalm uit Schotland

  Gerelateerde artikelen