Sneak preview: ons HelloFresh-magazine zomer

24 juni 2015
door hellofresh Achter de schermen

  hf_magazine_zomer_cover_rgb

  Na het succes van de eerste editie van het HelloFresh-magazine, zijn we druk bezig met het maken van het HelloFresh-magazine zomer! Lees snel verder wat je allemaal in het magazine kunt verwachten.

  Elke week kun jij genieten van een goedgevulde box vol met verse ingrediënten. Er gaat flink wat werk en passie in zitten om dit mogelijk te maken. Op ons kantoor in Amsterdam werken we elke dag vol enthousiasme aan nieuwe plannen om de HelloFresh Box nóg lekkerder en gemakkelijker te maken. Zonder onder andere onze leveranciers zou dit allemaal niet mogelijk zijn. In deze editie laten we daarom een aantal leveranciers aan het woord. Ze vertellen gepassioneerd over de herkomst van ingrediënten en geven handige tips.

  Ook vertelt Amin, een van onze bezorgers, over zijn werkt en vertelt hij hoe het bezorgen van de HelloFresh Boxen precies in zijn werk gaat.

  Uiteraard verwennen wij jou ook met zomerse recepten die zich perfect lenen voor een gezellige avond in de buitenlucht. Reden genoeg dus om snel een luie stoel op te zoeken en om onze zomereditie open te slaan.

  Zorg er dus voor dat jij in week 28 een box ontvangt. Staat jouw box nog op pauze? Pas dit dan heel gemakkelijk hier aan!

  Heb jij onze eerste lente-editie gemist? Bekijk dan hier de online versie!

  Vorig artikel
  Lekker koken met restjes Lekker koken met restjes
  Volgend artikel
  Spaar voor deze zomerse picknickset Spaar voor deze zomerse picknickset

  Gerelateerde artikelen