5x koken op de camping

15 juni 2018
door Viviane Mols Gerechten

    Ideaal als je gaat koken op de camping of als je weinig zin hebt in afwas: eenpansgerechten!

    De zomervakantie komt eraan, dat betekent lekker veel buiten zijn en wie weet ook kamperen. Koken op de camping of in een vakantiehuisje kan soms best een gedoe zijn – heb je wel genoeg pannen en de juiste spullen?

    Met deze gerechten hoef je je daar geen zorgen over te maken, alles kan in één pan!

    1. Klassieke Indiase curry met yoghurt

    De kruiden en specerijen van deze curry nemen je mee op reis naar India, want zeg je curry, dan zeg je Indiase keuken. De mix van linzen en zoete aardappel vormt een gezonde, vullende basis in plaats van rijst. Je kunt er platbrood, pita of gewoon lekker stokbrood bij serveren om te dopen.

    2. Shakshuka met geitenkaas en ei

    Op de geitenkaas na, hoeven de ingrediënten voor deze shakshuka niet gekoeld bewaard te worden. Handig als je gaat kamperen! Met shakshuka kun je eindeloos variëren – gebruik restjes groente of probeer eens een andere kaas.

    3. Tomatenrisotto met buffelmozzarella

    Op naar Italië met deze risotto waarin alles draait om het bekende Italiaanse trio: basilicum, mozzarella en tomaat. De Italianen zijn gek op deze combinatie, bijvoorbeeld in de klassieke salade caprese. Probeer deze risotto en geef ze eens ongelijk!

    4. Kokos-noedelssoep met kippendij

    Valt je vakantie in het water of is het een frisse dag? Met deze Aziatische soep met ingrediënten als citroengras, kokosmelk en vissaus ben je zo weer opgewarmd!

    5. Pilav met gestoomde kabeljauw

    Geurige kruiden, gember en rode peper – deze pilav zit boordevol smaak. Door de kabeljauw in dezelfde pan te stomen blijft hij lekker zacht en trekken alle smaken er goed in.

    Makkelijk meenemen

    Zin om lekker buiten te eten? Bekijk dan onze top 5 van salades en andere recepten die je makkelijk meeneemt voor een picknick.

    [columns_row width=”half”] [column] zomergeluk[/column] [column] vakantie[/column] [/columns_row] [columns_row width=”half”] [column]

    Zomergeluk

    Eet jij deze zomer met ons mee? Je maakt 6 weken lang kans op 1 van de 50 zomerse cadeaus. Het enige wat jij hoeft te doen is een box bestellen! De actie geldt voor boxen bezorgd vanaf 30 juni t/m 15 augustus.

    [/column] [column]

    Op vakantie

    Ga je op vakantie? Zet je box op pauze. Als je in eigen land op vakantie gaat, kun je jouw HelloFresh Box op je vakantie-adres laten bezorgen. Wijzig je adres in jouw account en vergeet het na de vakantie niet terug te veranderen.

    [/column] [/columns_row]
    Vorig artikel
    5x makkelijk meenemen 5x makkelijk meenemen
    Volgend artikel
    De beste barbecue-salades De beste barbecue-salades

    Gerelateerde artikelen