Creëer jouw eigen buitenaards feestje met een space tafel! 🌌

25 augustus 2022
door Lois Inspiratie

  Heb jij onze Disney en Pixar’s Lightyear-recepten al geproefd? We zijn al halverwege onze onvergetelijke ruimtereis met Buzz Lightyear en daar past een space tafel perfect bij! Lees de blog en versier je tafel in slechts vijf simpele stappen, voeg je Disney-recept hier aan je box toe en geniet samen met de familie van een buitenaards feestje.

  Psst… Wil jij kans maken op een Buzz Lightyear POP figure? Lees snel verder!

  Stap 1: Begin bij het begin – een tafel die even donker is als de ruimte

  Zo maak je het:

  • Donkerblauw tafelkleed
  • Goud of zilver papier
  • Potlood
  • Schaar

  Bedek de tafel met het donkerblauwe tafelkleed. Teken sterretjes in verschillende groottes op het gouden of zilveren papier en knip deze uit. Versier de tafel met sterretjes.

  Stap 2: Tijd om wat licht te brengen in het donkere heelal

  Zo maak je het:

  • 2x contrifuurpotjes
  • 2x draadloze verlichting

  Maak de contrifuurpotjes schoon en droog en pak ze erbij. vul ze met de draadloze verlichting en zet ze op de eettafel. 

  Fusée en fruits

  Stap 3: Geen space tafel zonder raketten. En wat is lekkerder dan een gewone raket? Een eetbare raket!

  Zo maak je het:

  • Satéstokjes
  • Aardbeien
  • Vers fruit naar eigen keuze (zoals druiven, bosbessen en ananas)

  De raketten van vers fruit zijn lekker, voedzaam én zien er buitenaards uit. De aardbei wordt de neus van de raket, dus hou deze als laatste. Prik de rest van het fruit afwisselend op het satéstokje en maak het af met de aardbei.

  Stap 4: Buitenaardse wezentjes mogen natuurlijk niet ontbreken… En je maakt ze gewoon met groene appels!

  Zo maak je het:

  • Groene appels
  • Aardbeien
  • Zonnebloemzaad
  • Suikeroogjes

  Snijd de appels in vier partjes en snijd een stuk van het midden eruit om een mond te maken. Steek de zonnebloemzaadjes  in de mond om tanden te creëren. Snijd de aardbei in plakjes en voeg per buitenaards wezen één plakje toe als tong. Maak de appel aliens  af door 1 of 2 suikeroogjes toe te voegen.

  Stap 5: Een eigen raket

  Zo maak je het:

  Plaats de gekleurde sok over de lege waterfles zodat deze volledig bedekt is. Knip daarna vier stukken karton uit (zie afbeelding), dit worden de poten van de raket. Schilder de poten in een kleur naar keuze en plak ze vast een de raket. Knip daarna een rechthoek uit het karton en maak hier een buis van, wikkel de buis in aluminiumfolie en maak deze vast aan de onderkant van de fles. Wikkel het woldraad bij elkaar en niet deze aan de binnenkant van de buis vast. Teken twee of drie kleine cirkels op het papier en knip deze uit. Plak ze op de raket om de ramen te maken.  Klaar voor lancering? Zet je schrap! 3,2,1… 🚀

  Win je eigen Buzz Lightyear POP figure


  Kans maken op een Buzz Lightyear POP figure? Haal je knutselspullen uit de doos, je creativiteit uit de kast en creëer jouw eigen buitenaardse tafel! Maak een foto van jouw tafel en deel deze onder dit Facebookbericht of tag @hellofreshbe in een post of story om mee te doen met de winactie. De winnaars zullen op 15 september 2022 bericht ontvangen. Lees hier de actievoorwaarden.

   

  Vorig artikel
  6x tips om je barbecueskills naar een hoger niveau te tillen ♨️ 6x tips om je barbecueskills naar een hoger niveau te tillen ♨️
  Volgend artikel
  Tijd winnen in de keuken doe je zo! Tijd winnen in de keuken doe je zo!

  Gerelateerde artikelen