Dat zuurkool gefermenteerde kool is wist je misschien wel. Maar wist jij ook dat bier, yoghurt, kombucha en tofu het gevolg zijn van fermentatie? De hele maand november staat in (...)
Lees meerEen restje kruiden hier, een sneetje oud brood daar, koken met restjes is belangrijk - jaarlijks gooien we een kwart van ons eten weg. Dat is natuurlijk zonde! Om voedselverspilling (...)
Lees meerHet is groot en het is oranje… Dit is het seizoen van de pompoen! In de herfst zijn pompoenen op hun best en je kunt er in de keuken alle (...)
Lees meerHet is oktober en dat betekent dat het volop pompoenseizoen is. 🎃 Deze herfstgroente is een van onze favorieten en daarom vind je elke week een recept met pompoen op het (...)
Lees meerHet is de bewuste visweek! 🐟 Hoog tijd om onze favoriete visrecepten van Fish Tales in de schijnwerpers te zetten. Fish Tales is één van de leveranciers van de duurzame vis (...)
Lees meerDe zomer is (helaas) voorbij, tijd voor een najaarsschoonmaak! Ook daar helpen we je graag bij, want wist je dat je het huis kan laten blinken zonder dure schoonmaak producten? (...)
Lees meerHet is Wereld Kokosnoot Dag! Of het nu in een bakrecept is of in een curry – wij zijn gek op kokos. Daarom delen we drie verrukkelijke kokosrecepten met jou. Zo kun je er van ontbijt tot diner van genieten.
Lees meerMmm… De verse appeltaart van oma, de verse wafels van opa… We hebben allemaal wel lekkernijen die ons herinneren aan vroeger. Tijd om nieuwe herinneringen te maken met jouw kids. Maak samen deze banaan-chocolade ijsjes en wij garanderen dat ze ze niet snel vergeten!
Lees meerHeb je het jaarlijkse tripje naar de wijngaarden in Bordeaux dit jaar gemist? Met een Wijnbox op het menu boordevol zomerse smaken én deze wijntips organiseer jij eenvoudig zelf een (...)
Lees meerHoe vaak ben jij de afgelopen weken de koelkast ingedoken om iets te snacken? Wij in ieder geval iets té vaak. Maar hier komt de oplossing: wij delen hier onze (...)
Lees meer