Aankomende week zit er weer een lekkere vis in de HelloFresh Box: pangasius. Onze visboer Gerrit van Van Meines vertelt enthousiast over dit nog vrij onbekende visje.
Lees meerWaar komt de rodekool die bij jou in de box zit nou precies vandaan? Lees hier alles wat de kweker over zijn kool te vertellen heeft!
Lees meerDe Italianen hebben hun heerlijke kookkunsten gebruikt om ontelbaar veel verschillende pasta's (meer dan 700!) te creëren. Vorige week zat er gigli in de box, deze week conchiglie en volgende (...)
Lees meerWortels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo is er een officieel verschil tussen een peen en een wortel. Daarnaast kun je wortels zoals wij die kennen onderscheiden (...)
Lees meerZuurkool is een van de weinige groenten die niet direct, vers van het land, op jouw bord beland. Het heeft namelijk wat tijd nodig. Lees hier hoe het in de HelloFresh Box van volgende week terecht komt!
Lees meerHeb jij weleens gele biet gegeten? Volgende week gebruik je deze frisse groente door een salade met bulgur, avocado en kipshoarma. Wil je meer weten? Lees hier dan alles over gele biet.
Lees meerDe laatste tijd heeft iedereen het erover: boerenkool, of kale, als superfood. Wat maakt onze Hollandse groente nou zo ideaal voor de gezondheid? Wij vertellen het je graag.
Lees meerDeze week zit er kogelbiefstuk van het Maas-Rijn-Ijssel rund (MRIJ) in de HelloFresh Box. Kogelbiefstuk is een van de malste stukjes vlees. Wil jij hier meer over weten en tips lezen voor het bereiden van kogelbiefstuk? Ga dan snel verder.
Lees meerDeze week maak je een winterse soep met gekleurde peen, salie, Turkse yoghurt én een kaas-spinaziebroodje. Dit broodje is speciaal door Le Perron en HelloFresh voor dit gerecht gemaakt. Zelfgebakken (...)
Lees meerOrzo met romatrostomaatjes, salie, belegen kaas en gebakken scholfilet. Dat zit er volgende week in de HelloFresh Box. Scholfilet is het ingrediënt van de week en we vertellen je dan ook graag waarom scholfilet nou eigenlijk zo gezond is. Lees snel verder.
Lees meer