Waar ben jij #TrotsOp?

27 september 2018
door Justine Tips en Tricks

    Of je nu een echte keukenheld bent of maar af en toe een schort omknoopt: we kennen allemaal dat moment in de keuken waarop je denkt “Yes, dat heb ík gemaakt!”. Momenten waar je volgens ons bést een beetje trots op mag zijn. Om dat te vieren hebben wij een leuke verrassing voor je…

    trots op

    Van je dagelijkse keukensucces tot die ene verjaardagstaart – al deze momenten, groot én klein, verdienen het om gevierd te worden.

    De komende periode is dat precies wat wij gaan doen: elke week zetten we een ander soort keukensucces in de schijnwerpers en kun je kans maken op een leuke prijs!

    Bakken

    Een verjaardagstaart gebakken of voor het eerst je zelfgemaakte koekjes niet laten aanbranden? Deel vanaf 29 september jouw baksucces met ons.

    Mijn moment

    Zelf brood gemaakt, een succesvol diner gekookt voor vrienden of de perfecte biefstuk gebakken? Vanaf 6 oktober vieren we al jouw keukensuccessen, groot én klein.

    Kinderen

    Je kinderen iets nieuws geleerd in de keuken of de jongste voor het eerst broccoli laten proeven? Vanaf 13 oktober vieren we alle successen en overwinningen van de allerkleinsten.

    Zo doe je mee:

    1. Ga naar onze Facebook-pagina
    2. Deel het moment waar je trots op bent in de comments onder de Trots op-Facebookpost bovenaan de pagina
    3. Wij kiezen elke donderdag drie van de leukste momenten en vervolgens kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet!

    De winnaar krijgt een mooi prijzenpakket met een gepersonaliseerd denim schort, een mooie beuken snijplank, een handgeschilderd keramieken bord en een uitdagend keukenspel. Lees hier de actievoorwaarden.

    Waar ben jij trots op? 

    Vorig artikel
    Hello herfst! 4 tips om van de herfst te genieten Hello herfst! 4 tips om van de herfst te genieten
    Volgend artikel
    Restjes? Zo verwerk je ze opnieuw! Restjes? Zo verwerk je ze opnieuw!

    Gerelateerde artikelen