Top 3 keukenhulpjes

28 februari 2014
door Frederieke Keukenmiddelen

  marlies-blog-2Vorige week vroegen wij jullie op onze Facebookpagina wat jullie het gemakkelijkste keukenhulpje vinden. Marlies van HelloFresh gaf al aan dat zij een ananassnijder het gemakkelijkste foefje in haar keuken vindt. Uit jullie reacties blijkt dat er zeker veel verschillende gemakkelijke foefjes in de keuken te vinden zijn. Maar welke zijn nou echt onmisbaar? Ben jij nieuwsgierig naar de meest praktische benodigdheden? Lees hieronder jullie top 3!

  1. Partner & kinderen
  De partner en kinderen staan bovenaan de lijst van gemakkelijke, en waarschijnlijk ook leukste, keukenhulpjes. Toch extra gezellig als je niet alleen in de keuken hoeft te staan! Dat vinden wij zeker een pluspunt. Bovendien beperkt deze keukenhulp zich niet alleen tot snijden en raspen, maar kan er ook nog worden geholpen bij het afwassen.

  Esther knoflooksnijder2. Messen & snijders                                                             
  Alle keukenhulpjes waarmee je ingrediënten kunt verkleinen zijn volgens jullie aardig onmisbaar in de keuken! De kruidenhakker, champignonsnijder, “superscherp” koksmes, molenmes, uiensnijder en appelsnijder kwamen allemaal voorbij. Ook de NicerDicer, waarmee je op verschillende mogelijkheden ingrediënten kunt snijden en raspen, werd een aantal keer genoemd.

  Mijn speciale knoflooksnijder! ~Esther

  3. Keukenmachine
  1889_Keukenmachine-Kenwood-MX-275

  De keukenmachine is ook een hele handige hulp in de keuken. De meeste keukenmachines bieden hulp door middel van verschillende kneedhaken, hakkers, kloppers en snij- en raspschuiven. Dat maakt het koken extra eenvoudig volgens velen!


  De voorgestelde keukenhulpjes helpen jullie vooral bij de voorbereidingen. Dit past precies bij jullie
  top 3 over gemak in de keuken, waar jullie voorgesneden groenten het gemakkelijkst vinden in de keuken.

  Waar zou jij graag nog een andere top 3 van willen zien?

  Vorig artikel
  Favoriete recepten van het HelloFresh-team Favoriete recepten van het HelloFresh-team
  Volgend artikel
  Witte kool uit de oven Witte kool uit de oven