Favoriete recepten van het HelloFresh-team

27 februari 2014
door Frederieke Achter de schermen

  Bij HelloFresh genieten we vaak van de maaltijden die zijn samengesteld door ons eigen product-team. Verschillende teams testen wekelijks de gerechten en vaak worden er recepten bewaard voor in de eigen keuken. Smaken verschillen natuurlijk, maar wij delen graag 3 van onze persoonlijke favorieten met jullie!combi2Volkerts favoriete recept: gebakken heekfilet met granaatappeldressing en aardappel-pastinaakfrietjes
  1
  Volkert, van het Sales & Marketing team, is helemaal dol op dit gerecht. “Het is al een tijdje geleden maar dit recept is absoluut mijn HelloFresh favoriet! De smaken complementeren elkaar in het extreme en de aardappel-pastinaakfrietjes zijn een lekkere afwisseling van de standaard aardappeltjes. Een super gerecht dus!”

  Maartjes favoriete recept: pompoenkikkererwtensoep met zure room
  IMG_4568
  Dit is een van de favoriete gerechten van Maartje, oprichter van HelloFresh. “Ik ben gek op pompoen. Het is een veelzijdige groente, die je kunt gebruiken voor soep, taarten, ovenschotels. Maar ook gegrild door de salade of door stamppotten smaakt het heel lekker. Ik heb dit gerecht via HelloFresh leren kennen. Nu maak ik het regelmatig ook zelf!”

  Dafna’s favoriete recept: chili con carne met chorizo, paprika en zwartoogbonenChili con carne

  Dafna, onze diëtiste, vond het erg lastig kiezen. ‘Er zijn zoveel heerlijke recepten. Maar als ik echt moet kiezen, denk ik dat dit, op het moment, mijn favoriete vleesgerecht is. Chorizo heeft een heerlijke krachtige smaak en zwarte bonen zijn niet alleen lekker, maar ook heel gezond!”

  Benieuwd naar de recepten? Houd onze blog in de gaten, want we gaan al deze recepten binnenkort met jullie delen.

  Wat is jouw favoriete gerecht? Laat het ons weten!

  Vorig artikel
  HelloFresh Box ook op zondag thuisbezorgd HelloFresh Box ook op zondag thuisbezorgd
  Volgend artikel
  Top 3 keukenhulpjes Top 3 keukenhulpjes

  Gerelateerde artikelen