HelloFresh Box ook op zondag thuisbezorgd

23 februari 2014
door Frederieke Achter de schermen

  HF zondag bezorging

  Zou het niet handig zijn om de HelloFresh Box op zondagmiddag te ontvangen? Dat is vanaf nu mogelijk voor al onze klanten die in de Randstad wonen! Jullie lieten ons weten dat het fijn zou zijn als we de boxen ook op zondag konden leveren. Daar hebben we werk van gemaakt! Je kunt er vanaf nu voor kiezen om de HelloFresh Box op zondag tussen 11.30 en 17.30 uur thuisbezorgd te krijgen. Uiteraard kun je ook gewoon een voorkeurstijd doorgeven. Je kunt wijzigingen doorvoeren in je account.

  Bij wie kan de HelloFresh Box op zondag geleverd worden?
  bezorging 2
  De HelloFresh Box kan op dit moment alleen op zondag geleverd worden bij klanten die in de provincies Utrecht, Noord-Holland (behalve de kop) en Zuid-Holland (tot aan de grens Hellevoetsluis) wonen. In deze gebieden kun je nu kiezen of je de HelloFresh Box op zondagmiddag tussen 11.30 en 17.30 uur krijgt thuisbezorgd of op maandagavond tussen 16:30 en 22:30 uur. Op onze website kun je meer lezen over de verdeling van de bezorgdagen.

  Wanneer kunnen mensen die buiten de Randstad wonen kiezen uit een andere leverdag?

  We hopen later dit jaar ook voor de mensen die niet in de Randstad wonen en nu de box op dinsdag ontvangen een extra bezorgdag te creëren.

  Hoe zit het met de versheid van de producten?

  De producten voor in de HelloFresh Box worden elke dag vers aangeleverd. Het maakt voor de versheid van de producten dus niet uit of je op zondag, maandag of dinsdag de box ontvangt: alles is even vers.

  Alleen de bezorgdag is veranderd. Verder blijft alles gelukkig hetzelfde. Je kunt aanpassingen doen aan je bestelling via je account op de website. Belangrijk is wel dat je de aanpassingen doen vóór donderdag. Op donderdag doen wij namelijk de bestellingen. Alle wijzigingen – zoals pauzeren en opzeggen – moeten daarom uiterlijk de woensdagavond voor levering van de volgende box aan ons doorgegeven worden.

  Hoe kan ik de bezorgdag aanpassen?

  Dat is heel simpel! Ga naar je online account en pas daar de bezorgdag aan door bij “Mijn abonnement” op het potloodje te klikken. Bij bezorging kun je aangeven op welke dag jij je box bezorgd wilt krijgen. Vergeet niet de wijzigingen op te slaan!

  Heb je nog vragen of opmerkingen? Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met de klantenservice. We helpen je graag verder!

  Vorig artikel
  Leren HelloFresh receptenhouder Leren HelloFresh receptenhouder
  Volgend artikel
  Favoriete recepten van het HelloFresh-team Favoriete recepten van het HelloFresh-team

  Gerelateerde artikelen