Binnenkort op het menu: verse soep met ambachtelijk brood!

16 mei 2019
door Lisa Kapan Inspiratie

    Wat eten voor het sporten, een snack-attack voorkomen of een maaltijd op tafel zetten zonder gedoe: onze nieuwe verse soepen zijn de oplossing! Je kunt ze vanaf nu wekelijks naast het bestaande menu kiezen…

    Soep is eigenlijk altijd een goed idee en al helemaal verse soep gemaakt van de beste ingrediënten, boordevol groenten. Onze nieuwe verse soepen kun je als extraatje in je box bestellen en bij elke soep krijg je een bijpassend ambachtelijk bereid brood met bijzondere ingrediënten, zoals Kalamata-olijven of gedroogde vijgen. Dat vormt samen een snelle, smaakvolle maaltijd, perfect als je iets warms wilt eten. Jij hoeft de soep alleen nog even op te warmen! De soepen zijn verkrijgbaar in twee maten: 500 g en 950 g. Dit staat er de komende tijd op het menu… 

    Verse paprikasoep en couronne met olijven

    Deze verse soep heeft een rijke paprikasmaak. Bij de soep eet je ambachtelijk bereide couronne – een rondgevormd Frans stokbrood met Griekse Kalamata-olijven en zeezout. Een mediterraans feest aan smaken in je soepkom dus!

    Verse bospaddenstoelensoep met baguette

    Een romige soep met onder andere verse (kastanje)champignons, oesterzwammen en eekhoorntjesbrood. Bij de nootachtige en hartige smaak van deze soep eet je een ambachtelijk gemaakt Frans stokbrood met een harde korst boordevol smaak. Perfect voor als je zin hebt in een volle soep, maar weinig gedoe.

    Verse harira en batard met vijgen

    Waan je op een vliegend tapijt met deze rijkelijk gevulde soep met spinazie, kikkererwten en aardappel. Je serveert het met batard met vijgen. De zoete gedroogde vijgen in dit ambachtelijke Franse zuurdesembrood passen goed bij het kruidige karakter van de harira. Een verwarmende soep waar je smaakpapillen blij van worden.

    Verse pomodorisoep en focaccia

    Rijke soep naar Italiaans recept met verse groenten en grof gesneden tomaat. Dat kan niet missen toch? De Italiaanse focaccia met extra vierge olijfolie en rozemarijn past perfect bij de lichtzoete pomodorisoep – tomaten, tijm en rozemarijn halen het beste in elkaar naar boven. Dit is comfortfood op z’n snelst!

    Zin om de verse soepen te proberen? Ga naar je persoonlijke account, kies je menu zoals je gewend bent en voeg er vervolgens een soep aan toe. Eet smakelijk!

    Vorig artikel
    Koken met roomkaas: onze favoriete recepten Koken met roomkaas: onze favoriete recepten
    Volgend artikel
    Nieuw vanaf juni: elke maand een ander thema op ons menu! Nieuw vanaf juni: elke maand een ander thema op ons menu!

    Gerelateerde artikelen