Maak kennis met Claire van den Heuvel

25 augustus 2017
door Charlot van Scheijen Inspiratie

  De komende weken zul je haar naam regelmatig voorbij zien komen: Claire van den Heuvel. Claire schreef, samen met Vera van Haren, de Easy Peasy-boeken en is expert op het gebied van kinderen en voeding. 

  Claire van den Heuvel

  Easy Peasy
  Claire en Vera zijn beide moeder van in totaal vier kleine mannen, en zijn dus behalve experts op het gebied van voeding, psychologie en communicatie ook ervaringsdeskundigen. Samen schreven zij Easy Peasy: een kookboek voor ouders van de allerkleinsten (0-4). Hierin vind je recepten die naast lekker en voedzaam ook gemakkelijk te maken zijn. Daarnaast geeft Easy Peasy inspiratie en houvast om slimme keuzes te maken en zo je baby, dreumes of peuter een gezonde basis te geven.
  Het boek daarna, Easy Peasy Family, is het vervolg op deel een. Met 100 recepten, praktische tips en veel informatie over eetgedrag is dit een handige leidraad voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het derde boek dat Claire en Vera maakten is Easy Peasy Lunchbox, vol 10-uurtjes, lunchtrommels en drinkbekers. Echte experts op het gebied van kinderen en voeding dus!

  Tips voor jou
  De komende weken geeft Claire op onze blog tips, trucs en adviezen over de eet-opvoeding van je kinderen. Zo roepen je kinderen binnenkort hopelijk regelmatig ”lust ik wel” in plaats van ”lust ik niet”!

  Vorig artikel
  #lustikwel #lustikwel
  Volgend artikel
  4 snelle snacks om met je kinderen te maken 4 snelle snacks om met je kinderen te maken

  Gerelateerde artikelen