Het HelloFresh-team: Rianne

13 augustus 2013
door Rianne Achter de schermen

  RianneBlogIk ben Rianne en sinds april 2013 versterk ik het PR & Communicatieteam. Post je iets op onze Facebookpagina? Grote kans dat we elkaar dan een keer tegenkomen! Naast Facebookberichten posten, zorg ik onder andere voor de nieuwsbrieven en receptenboekjes, en schrijf ik voor deze blog.

  Wij vinden het belangrijk om te vertellen waar de producten vandaan komen. Daarom lees je op deze blog onder andere meer over onze leveranciers. Om het verhaal over de leveranciers te kunnen vertellen ga ik, samen met collega’s Andrea (vormgeving) en Thomas (product), op bezoek bij onze vaste leveranciers.

  Op bezoek bij één van onze vaste leveranciers: net een schoolreisje!

  Op bezoek bij één van onze vaste leveranciers: net een schoolreisje!

  Hier krijgen we dan een rondleiding, maken we foto’s en hebben we de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Een echt kijkje achter de schermen dus! Niet alleen erg leuk en leerzaam, maar ook wel een beetje bijzonder: wie komt er nou achter de schermen bij bijvoorbeeld de visleverancier?

  Zelf ben ik ook lid van HelloFresh, ik krijg een Originalbox voor twee personen. Door sport, werk en vrienden eet ik niet altijd thuis, waardoor de HelloFresh Box soms niet goed uitkomt. Het is voor mij dus ideaal dat ik zelf kan bepalen of ik wel of niet een box wil ontvangen. Zelf ben ik opgegroeid met het ‘aardappeltjes- groenten- en vleesprincipe’, dus de maaltijden uit de box zijn altijd weer een verrassing. De Indiase dahl met naanbrood, uit week 19, vond ik verrassend lekker. Ik heb deze soep zelfs nog een keer geserveerd als maaltijdsoep tijdens een feest voor 50 vrienden en kennissen. 

  Groetjes!

  Vorig artikel
  Zelfgemaakte Spaanse sangria Zelfgemaakte Spaanse sangria
  Volgend artikel
  Wat kun je doen met restjes kruiden? Wat kun je doen met restjes kruiden?

  Gerelateerde artikelen