HelloFresh bestaat 2 jaar!

6 maart 2014
door Frederieke Achter de schermen

  groepsfoto

  HelloFresh bestaat alweer 2 jaar! Vanaf het begin stellen wij elke week een verrassende HelloFresh Box samen die thuisbezorgd wordt. We werken hard om onszelf constant te verbeteren en we hebben dan ook niet stil gezeten.

  Bekijk hier een terugblik van onze hoogtepunten

  • Waar we in 2012 begonnen op de Albert Cuyp markt in Amsterdam, bezorgen wij nu overal in Nederland. Maar dat is niet het enige.
  • Naast de Originalbox hebben wij onze collectie uitgebreid met een Veggiebox, Fruitbox, Proefbox en een Topsportbox. Ook zijn wij trots op het feit dat wij ook de voetballers van Ajax een HelloFresh Box leveren.
  • Niet alleen hebben wij veel meer klanten dan 2 jaar geleden, ook ons team is flink gegroeid! We zijn erg blij met alle getalenteerde mensen die ons team zijn komen versterken.
  • HelloFresh heeft vorig jaar de aanmoedigingsprijs gewonnen tijdens de uitreiking van de Jaarprijs Goede Voeding. Hier werden wij gezien als een innovatief concept, dat helpt om het voedingspatroon van de Nederlandse bevolking te verbeteren. Daarnaast zijn we ook tweemaal genomineerd voor de beste start-up award.
  • Ook leveren wij vanaf begin maart gratis op zondag voor mensen die in de Randstad wonen. Ook voor mensen buiten de Randstad hopen wij later dit jaar een extra bezorgdag te creëren.

  award2

  “We hebben hard gewerkt en hiermee veel bereikt. Daar willen we ook onze klanten voor bedanken!”

  – Maartje, oprichtster van HelloFresh – 

    Inmiddels hebben er al vele Nederlanders een HelloFresh-maaltijd gekookt en gegeten. Onze klantenkring is flink uitgebreid en wij zijn erg blij met onze loyale klanten die we regelmatig terugzien op onze klantenevenementen.

   Met succes kijken wij terug op de afgelopen 2 jaar. Doe jij dat ook? Wat zou jij graag nog zien gebeuren in de aankomende 2 jaar? 

   

  Vorig artikel
  Radijs: veelzijdig, lekker en gezond Radijs: veelzijdig, lekker en gezond
  Volgend artikel
  Volkerts’ favoriete gerecht: heekfilet Volkerts’ favoriete gerecht: heekfilet

  Gerelateerde artikelen