Crumble met rode biet en chocolade

29 mei 2015
door hellofresh Our Cooking tools
    Snel naar recept
    Crumble met rode biet en chocolade

    Framboos met rode biet en pure chocolade

    Deze crumble met rode biet en chocolade is misschien een beetje vreemd, maar heel lekker. Samen met de frambozen is dit echt een fantastische smaakcombinatie. De aardse smaak van biet combineert heel mooi met het zoete van de chocolade; de frambozen zorgen voor wat frisheid. Daarbij krijg je met de bietjes ook nog goede voedingsstoffen binnen, terwijl je een toetje aan het eten bent. Zo krijg je ongemerkt wat extra groenten binnen. Niet gek toch? Zelfs echte bietenhaters worden blij van deze crumble, dat hebben we al gemerkt. Bekijk snel het recept, en vergeet niet om ons te laten weten wat je vindt. 

    Eet smakelijk!

    Vorig artikel
    Voedingswaarden berekenen Voedingswaarden berekenen
    Volgend artikel
    Lekker koken met restjes Lekker koken met restjes

    Gerelateerde artikelen