Cook it Forward met Marieke Elsinga

4 december 2017
door Lisa Kapan In de keuken

  In Cook it Forward bereidt tv-chef Miljuschka Witzenhausen wekelijks een HelloFresh-recept met een bekende gast. Hierbij is niet alleen aandacht voor tv-veteranen, maar ook voor nieuwe talent die zowel op de beeldbuis als in de keuken inspirerend zijn om naar te kijken. Dit keer staat presentatrice en Expeditie Robinson-deelneemster Marieke Elsinga in de culinaire schijnwerpers en vertelt ze uitgebreid over haar leven…

  Van de radio naar de jungle

  Als er iemand is in tv-land die een opvallend succesvolle, vliegende start heeft gemaakt, dan is het wel Marieke Elsinga. Een jaar geleden was ze nog een onbekende voor het grote publiek, maar toen ze een baan aangeboden kreeg bij RTL Late Night veranderde dit in een mum van tijd. Haar deelname aan Expeditie Robinson en het winnen van de Aanstormend Talent Award bij het Televiziergala waren dit jaar de kersen op de appelmoes. In de aflevering van Cook it Forward zijn niet alleen haar scherpe en humorvolle kanten te zien, maar vertelt ze ook openhartig over haar liefdesleven, kookkunsten, hoe ze het ervaart om op straat herkend te worden en waar je haar ’s nachts voor wakker kunt maken.

  Gebakken kabeljauw met parelcouscous

  Om net zo te smullen als Marieke en Miljuschka hoef je gelukkig niet lang in de keuken te staan en zet je wel echt iets op tafel wat een wauw-effect heeft. De knapperige kabeljauw is een goede tegenhanger van de zoete parelcouscous, die door de dikkere en rondere vorm, zachter en voller smaakt dan gewone couscous. Door de toevoeging van rozijnen, peen, cherrytomaten, peterselie en tuinkers wordt het geheel een echte smaakexplosie op je bord! Lees hier hoe je het recept zelf maakt. Smakelijk eten!

  cook it forward

  Heb jij ook zo genoten van deze aflevering van Cook it Forward? De hele aflevering kun je hier terugkijken. 

  Vorig artikel
  Cook it Forward met Dennis Weening Cook it Forward met Dennis Weening
  Volgend artikel
  Een snufje redding bij kookstress Een snufje redding bij kookstress

  Gerelateerde artikelen