Cook it Forward met Niels Geusebroek

23 november 2017
door Lisa Kapan HelloFresh-recepten

  In het nieuwe seizoen van 24Kitchen-programma Cook it Forward bereidt tv-chef Miljuschka Witzenhausen HelloFresh-recepten met een bekende gast.  In de eerste aflevering doet ze dat met iemand die niet alleen een gouden keeltje heeft om mee te zingen, maar ook een waar onze kip met coppa di Parma en rozemarijn-aardappelen héél goed doorheen gaan… Hello Niels Geusebroek! 

  Niels de alleskunner

  Niels Geusebroek werd bekend door zijn succesvolle deelname aan het tv-programma The Voice of Holland, maar is naast begenadigd zanger ook producent en enthousiaste thuiskok. In het gesprek met Miljuschka vertelt hij over hoe hij het avondeten organiseert voor zijn gezin als hij op tournee is, over de liefde voor zijn moeders kookkkunsten en hoe hij als vader zijn kinderen laat kennismaken met verschillende smaken en gerechten. Bekijk hier de samenvatting van de leuke aflevering:

  Lekker kippetje

  Zoals je in de aflevering kunt zien, maak je het gerecht door kippendijfilets te omwikkelen met smaakvolle coppa di Parma. Deze Italiaanse ham wordt gemaakt van de schouder van het varken en heeft een kruidige smaak. Je serveert de kip met gebakken rozemarijn-aardappelen en sperziebonen met knoflook. Zoals Miljuschka en Niels laten zien is het een perfect gerecht om samen van te genieten op een doordeweekse dag, of juist in het weekend op tafel te zetten met een goed glas wijn en een lekker nagerecht om het mee af te sluiten. Buon Appetito!

  Cook it Forward

  Heb jij ook zo genoten van deze aflevering van Cook it Forward? De hele aflevering kun je hier terugkijken. 

  Vorig artikel
  Cook it Forward met HelloFresh Cook it Forward met HelloFresh
  Volgend artikel
  Tips & tricks: venkel schoonmaken Tips & tricks: venkel schoonmaken

  Gerelateerde artikelen