Buiten eten: onze tips

27 juli 2017
door Charlot van Scheijen Inspiratie

  Van het park tot het strand: buiten eten vinden wij altijd een goed idee. 

  Eet jij graag buiten? Wij zijn benieuwd. Laat je in ieder geval niet weerhouden door het idee dat het veel tijd kost eten voor een picknick te maken, want dat valt erg mee. Alles valt of staat met een goede voorbereiding. Je wilt er natuurlijk niet pas op het strand achter komen dat je geen bestek hebt voor de salade of geen glazen voor de drankjes. Bovendien is het belangrijk om van tevoren goed na te denken over het soort eten dat je gaat meenemen, en hoe je dat gaat doen. Een koelbox is handig, maar je kunt ook een fles water in de vriezer leggen en die als koelelement gebruiken. Meer van dit soort tips lees je in onze blog over picknicken.

  Barbecueën is natuurlijk het ultieme buiten eten. Doe hier inspiratie op voor een barbecue met vis. Zelfs je nagerecht kan op de barbecue! Of maak deze lekker frisse waterijsjes.
  Bij buiteneten hoort ook buitendrinken. Deze mocktails bijvoorbeeld, of vul grote flessen met water en fruit dat je over hebt. Een takje munt maakt het helemaal af.

  Salades in een pot zijn perfect om mee te nemen en kun je vullen met jouw favoriete ingrediënten. Zo’n zomers maal sluit je goed af met deze supermakkelijk te maken watermeloenijsjes.

  Buiten eten

  Wat is jouw picknick-succesrecept?

  Vorig artikel
  #gerechtvanhetjaar – ons recept voor Gentse waterzooi #gerechtvanhetjaar – ons recept voor Gentse waterzooi
  Volgend artikel
  Zo maak je bánh mì Zo maak je bánh mì

  Gerelateerde artikelen