Vers en biologisch eten voor je baby en peuter

4 september 2013
door Rianne Achter de schermen

  Vers en biologisch eten voor je baby en peuterWij vinden vers eten belangrijk. Maar hoe kun je er voor zorgen dat jouw baby of peuter ook gezonde en pure voeding binnen krijgt? Bij Madaga weten ze dat jij, als ouder, het al druk genoeg hebt. Daarom koken ze vers en biologisch eten, speciaal voor baby’s en peuters. Zo heb jij ’s avonds wat ademruimte en je kindje vers en gezond eten in huis. Bovendien worden de verse hapjes, net als bij HelloFresh, bij jou thuis afgeleverd.

  Verse en echte producten dat vinden ze, net als wij, bij Madaga erg belangrijk. Daarom vind je in de verse hapjes geen rare toevoegingen of zout en smaakt een wortel naar wortel. De hapjes worden door echte koks in keukens bereid. Lekker, gezond en gemakkelijk dus! Het goede nieuws? Jij kunt Madaga’s maaltijden, samen met je kleine nu gratis testen!

  Vers en biologisch eten voor je baby en peuter

  Madaga kiest voor jou de favoriete verse hapjes uit hun 90 recepten. Zo koken ze bijvoorbeeld kip-sinaasappelcouscous en ratatouille met romige polenta voor kindjes vanaf 6 en 12 maanden. Maar er is meer, zo heeft Madaga ook tussendoortjes, broodbeleg en sauzen vol groenten, zoals speculaas-broccolicakejes, olijvensandwichspread en tonijn-groentensaus. Voor ieder wat wils dus.

  Zelf gratis uitproberen?

  Zelf ervaren werkt toch altijd beter. Daarom kun jij je nu inschrijven om één van de 25 HelloFresh-testers te worden. Bovendien maak je kans op een maand lang vers en biologisch eten voor je baby en peuter, ook als je niet wordt geselecteerd als testouder. Voor meer informatie bezoek je de website van Madaga.

  Vorig artikel
  Curry met Alpro Mild & Creamy Naturel en meerval Curry met Alpro Mild & Creamy Naturel en meerval
  Volgend artikel
  Het HelloFresh-team: Olaf Het HelloFresh-team: Olaf

  Gerelateerde artikelen