HelloFresh vriendenkorting

16 januari 2015
door hellofresh Achter de schermen

  Vriendenkorting

  Deze week vertellen we je over de vriendenkorting die wij jullie aanbieden. Het is onze vriendenmaand, dus bekijk direct wat de HelloFresh vriendenkorting precies inhoudt. 

  De HelloFresh-vriendenmaand

  Heb jij al veel vrienden en familie overtuigd van het gemak van HelloFresh? Wist je dat je met jouw persoonlijke kortingscode jouw vrienden of familie kunt verrassen met €20,- vriendenkorting op de eerste HelloFresh Box?*

  Dit doe je door jouw persoonlijke code, die je in jouw online account kunt vinden, te delen. Het mooie is: als iemand gebruik maakt van jouw unieke kortingscode, dan ontvang jij zelf €12,- korting op de volgende box.

  Als iemand voor 8 februari met jouw code een box bestelt krijg je tijdelijk zelfs €20,- korting op de volgende box! Ga dus direct aan de slag en nodig al je vrienden en familie uit om ook eens een HelloFresh Box te proberen.

  Hoe doe je dit precies?

  Ga naar je persoonlijke online account en klik op ‘Verras je vrienden’. Vanaf hier spreekt alles voor zich!

  Vriendenkorting

  *De kortingscode is geldig bij een minimale afname van twee maaltijdboxen. Het HelloFresh-lidmaatschap is flexibel en kan wekelijks gepauzeerd worden. De kortingscode is niet geldig op een Proefbox of Fruitbox.

  Vorig artikel
  HelloFresh recepten glutenvrij HelloFresh recepten glutenvrij
  Volgend artikel
  No-bake cheesecake No-bake cheesecake