No-bake cheesecake

19 januari 2015
door hellofresh Our Cooking tools

    no-bake cheesecake

    Heb jij net zoveel zin in zoetigheid als wij? Geef toe aan je guilty pleasure en maak deze heerlijke en gemakkelijke no-bake cheesecake. Voor de topping kun je fruit uit de Fruitbox gebruiken als je wilt. De bodem maken we deze keer van digestive-biscuitjes, maar je kunt ook een ander soort koekje gebruiken. Kies wel voor hardere koekjes, zoals bijvoorbeeld Bastogne. 

    No-bake cheesecake

    Voor deze no-bake cheesecake heb je niet eens een oven nodig; vandaar de titel no-bake. Met weinig moeite en apparatuur maak je een taart waar je u tegen zegt. Indruk maken zonder moeite dus! Niet persé een licht gerecht, dus snijd deze taart in kleine puntjes.

    Cheesecake zonder oven

    Ingredients

    • 100 g granenbiscuits
    • 100 g bastognekoeken
    • 80 g boter
    • 3 el jam
    • Voor de vulling
    • 125 g kwark
    • 200 g monchou
    • 3 el suiker
    • Gebruik voor de topping fruit uit de Fruitbox zoals frambozen, mango, aardbeien of passievrucht.
    • Benodigdheden:
    • Kom
    • Mixer
    • Taartvorm bekleed met bakpapier

    Instructions:

    1. Verwarm de boter in een pan. Verkruimel de koekjes door ze in een theedoek te vouwen en er met een pan op te drukken.
    2. Meng de verkruimelde koekjes met de boter en jam. Stort het deeg in de bakvorm met bakpapier en druk goed aan.
    3. Mix in de kom de monchou met suiker totdat deze zacht is. Schep nu de kwark erdoor en verdeel het mengsel over de bodem. Plaats in de koelkast.
    4. Snijd het fruit naar keuze kleinere parten.
    5. Schep het fruit pas vlak voor serveren op de taart om inzakken te voorkomen.

    Eet smakelijk!

     

    Vorig artikel
    HelloFresh vriendenkorting HelloFresh vriendenkorting
    Volgend artikel
    Alles over kamut Alles over kamut

    Gerelateerde artikelen