Nieuw: de Familybox!

14 september 2015
door Frederieke Achter de schermen

  Familybox_HelloFresh

  Laat je verrassen en duik samen met je kinderen en de Familybox de keuken in! Lees hier wat je van de box kunt verwachten.

  Onze Familybox

  De Familybox is toegankelijk en verrassend. Bij het bedenken van de recepten houden we rekening met de smaak van kinderen. De gerechten zijn dus vrij mild van smaak en zonder onbekende uitgesproken smaken. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor ruim voldoende groente in ieder gerecht. De gerechten zijn – zoals je van ons gewend bent – snel en gemakkelijk te bereiden.

  Je kunt de Familybox voor 1 t/m 6 personen bestellenen de box bestaat uit 3 recepten. We vinden variatie belangrijk en zorgen voor een goede balans tussen vegetarische recepten en recepten met vlees, kip en vis.

  Én er zit geregeld een leuke verrassing voor de kids in de Familybox. Bekijk hier de kleurplaat die deze week in de Familybox zit!

  De Familybox van HelloFresh

  De recepten

  We geven tips hoe kinderen (van 4 t/m 12 jaar) een handje kunnen helpen in de keuken! Wel zo gezellig. Ook laten we kinderen spelenderwijs kennis maken met allerlei groente en de herkomst hiervan. Daarnaast geven we tips hoe je gerechten kunt finetunen aan de hand van jouw gezinsleden. Zo kan het zijn dat jij zelf wel van gember houdt, maar dat de kleine kinderen aan tafel het minder kunnen waarderen. Volg hierbij onze tips én je eigen intuïtie. Ieder kind en ieder gezin is natuurlijk anders.

  Hoeveelheden

  De hoeveelheden in de box zijn gebaseerd op volwassen porties. Ieder kind en elke volwassene heeft een ander eetpatroon, daarom is het lastig in te schatten welke box het beste bij jouw gezin past.

  Als richtlijn (gebaseerd op de adviezen van het Voedingscentrum) kun je het volgende aanhouden:

  • Familybox voor 2 personen = geschikt voor een familie met 1 volwassenen + 2 kinderen onder de 6
  • Familybox voor 3 personen = geschikt voor een familie met 2 volwassenen + 1 of 2 kinderen onder de 6
  • Familybox voor 3 personen = geschikt voor een familie met 2 volwassenen + 1 kind onder de 6 + 1 kind onder de 12
  • Familybox voor 4 personen = geschikt voor een familie met 2 volwassenen + 3 kinderen onder de 6
  • Familybox voor 4 personen = geschikt voor een familie met 2 volwassenen + 1 kind onder de 6 + 2 kinderen onder de 12
  * een kind tot 6 jaar eet ongeveer 1/2 volwassen portie. Een kind tussen de 6 – 12 jaar eet ongeveer 3/4 volwassen portie en een kind vanaf 12 jaar eet ongeveer een volwassen portie. 
  Tip: elke week kun je het type box aanpassen via jouw persoonlijke online account. Komen de hoeveelheden niet helemaal overeen met jouw eetpatroon? Bestel dan gemakkelijk een box voor 1 persoon meer of minder!

  Bestel jij een Familybox? Wij zijn benieuwd naar jouw feedback om zo de inhoud van de Familybox nog beter en lekkerder te maken!

  Vorig artikel
  Voor de kids: haal de kleurpotloden tevoorschijn Voor de kids: haal de kleurpotloden tevoorschijn
  Volgend artikel
  Zo bespaar je op je eten Zo bespaar je op je eten