3x ontbijt op bed

19 februari 2017
door Charlot van Scheijen Our Recipes

  Met een ontbijt op bed scoor je sowieso punten. Wij verzamelden drie recepten die het uitstekend doen als ontbijt op (of uit) bed.

  wentelteefjes-van-suikerbrood-met-romige-bananensmoothie-057abf77

  1. Verloren brood van suikerbrood met romige bananensmoothie
  Of je nu iets te vieren hebt of iets goed te maken: dit verloren brood van suikerbrood is geweldig. In plaats van suikerbrood kun je ook ander (oud) brood gebruiken. Als je dan toch bezig bent in de keuken, kun je meteen deze bananensmoothie maken voor erbij.

  havermout-met-chocoladekrullen-dadels-en-walnoten-7547cd36

  2. Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten
  Dat havermout een reuze verstandig ontbijt is, weet je misschien allang. Maar lekker is het ook! Door de dadels is deze versie  lekker zoet, de walnoten zorgen voor knapperigheid en de chocolade – daar hoeven we niets over uit te leggen. In plaats van gewone melk kun je ook voor een plantaardige soort kiezen zoals soja-, rijst- of havermelk.

  566fc1c3f8b25e39728b4568

  3. Bananenpannenkoekjes met kaneel en honing
  Doordat je geen meel gebruikt, zijn deze pannenkoekjes lekker licht maar ook iets breekbaarder. Bak ze dus in een pan met goede anti-aanbaklaag en draai ze voorzichtig om. Een beetje geraspte chocolade is hier ook heel lekker bij, of wat vers fruit.

  Wil je het jezelf gemakkelijk maken? Bestel dan onze Ontbijtbox bij je gewone HelloFresh Box. Daarin vind je niet alleen ingrediënten voor je ontbijt, maar ook recepten voor wat afwisseling in je ontbijtroutine.

  Wat is jouw favoriete ontbijt?

  Vorig artikel
  Wintergroenten Wintergroenten
  Volgend artikel
  Perfecte popcorn Perfecte popcorn

  Gerelateerde artikelen