3 producten om je beter te voelen

21 augustus 2014
door Wendy In de keuken

  Sommige producten zijn zo goed voor je lichaam dat ze specifieke klachten kunnen verhelpen! Neem bijvoorbeeld de gember, knoflook en citroen die regelmatig in jouw HelloFresh Box zitten. 3 producten om je beter te voelen, die ook nog eens lekkere smaakmakers zijn.  Ben je benieuwd hoe? Lees snel verder.

  Knoflook

  Knoflook is heerlijk om je gerecht wat meer smaak of geur te geven, maar wist je dat het ook helpt tegen maag- en darmproblemen en verkoudheid? Uit onderzoek blijkt zelfs dat als je bij een opkomende verkoudheid knoflook eet, de verkoudheid niet zal doorzetten. Daarbij zorgt knoflook voor een goede spijsvertering.

  Citroen

  De citroen die in je box zit werkt ontstekingsremmend en tegen infecties. Drink daarom ’s ochtends een glas water met een uitgeperste citroen of maak thee met citroensap. Wacht bij thee wel tot je water iets is afgekoeld, als het water net van de kook is verbranden de gezonde vitaminen C. Regelmatige citroen(sap) innemen helpt ook bij blaasproblemen.

  Gember

  Het is wetenschappelijk bewezen dat gember erg goed helpt bij misselijkheid. Niet alleen als je je gewoon niet zo lekker voelt, maar bijvoorbeeld ook tegen wagenziekte of zeeziekte. Het beste werkt het als je op een stukje gember kauwt. Je kunt ook gemberdruppels kopen bij de reformwinkel of stop een stukje gember in je thee!

  Vorig artikel
  Win een prijzenpakket van CHEF de film Win een prijzenpakket van CHEF de film
  Volgend artikel
  Scholfilet in de HelloFresh Box Scholfilet in de HelloFresh Box