Achter de schermen

Tips en Tricks

Mini-citroencheesecakes met rood fruit

Tips en Tricks 30 augustus 2018

Romig, fris, zoet en met een heerlijke krokante bodem: ken jij iemand die cheesecake kan weerstaan? Wij niet! Deze mini-citroencheescakes met rood fruit zijn de perfecte lekkernij om te serveren (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

De ultieme gegrilde groenten-gids

cooking inspiration 23 augustus 2018

Knapperig vanbuiten en heerlijk zacht vanbinnen: ga eens voor (in de oven) gegrilde groenten! Alles over gaartijden, combinaties en lekkere recepten lees je hier. Zo krijg je zelfs de moeilijkste eters nog aan het juichen!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Zomergeluk: zon, zee, lekker eten en… winnen!

Tips en Tricks 26 juni 2018

Zomergeluk is niet alleen genieten van mooi weer, lekker eten en vakantie – het is ook jouw kans om in de prijzen te vallen!

Lees meer

2 reacties

Creve G schreef:

Ik slaag er niet meer in om in te loggen. Ik klikte al een paar keer op ‘wachtwoord vergeten’ om een nieuw wachtwoord aan te maken. Ik krijg dan telkens wel de mededeling dat er een mail met link naar mijn mailadres wordt verstuurd doch die mail komt blijkbaar nooit toe (ook niet in mijn spambox). Hoe kan ik dan mijn wachtwoord vernieuwen en toch terug inloggen? (mijn mailadres is wel bekend bij Hello Fresh aangezien ik vroeger reeds besteld heb.)

Lisa Kapan schreef:

Beste Creve G,

Wat vervelend om te horen dat je geen nieuw wachtwoord kunt aanvragen. Ik geef je mailadres door aan onze klantenservice en zij nemen meteen even contact met je op!

Vriendelijke groet,

Lisa
Team HelloFresh

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

De lekkerste culinaire reis naar… Marokko!

Tips en Tricks 25 juni 2018

 Van couscous, tot kikkererwten en ras el hanout: de Marokkaanse keuken is er een van Duizend-en-een-nacht. Met deze basisingrediënten zet je in een handomdraai de lekkerste Marokkaanse en Midden-Oosterse gerechten op tafel!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Op hete kolen

Tips en Tricks 14 juni 2018

Voor veel mensen staat een barbecue in het teken van vlees. Wij vinden een goed gekruid worstje of een stukje gemarineerde kip ook heerlijk. Maar waarom zouden we het daarbij laten?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wij deden onderzoek naar familie en tradities

Tips en Tricks 16 mei 2018

Ter ere van Wereldfamiliedag hebben we een bijzonder onderzoek gedaan naar familie, samen zijn en (eet)tradities. Lees de resultaten hier… 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Zo bereid je het perfecte eitje

cooking inspiration 16 maart 2018

Ook wel eens gebaald van een te hardgekookt ei, te droge roerei of een mislukt gepocheerd ei? Met deze tips word je een echte e(i)xpert! 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hoe pocheer je een ei?

Tips en Tricks 28 februari 2018

Een gepocheerd eitje voelt als echte luxe – misschien omdat niet iedereen weet hoe je dit goed doet en je het daardoor niet zo vaak eet. Maar eigenlijk is het een (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Een tafel vol liefde: tips voor een romantisch diner aan huis

Tips en Tricks 2 februari 2018

De komende weken staan bij HelloFresh in het teken van het delen van de liefde voor goed eten. De ultieme dag om dat te vieren is natuurlijk Valentijnsdag! Of je (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Appel-banaanpannenkoeken: onze favoriet

Tips en Tricks 30 januari 2018

Op 2 februari wordt Maria-Lichtmis gevierd: het is de tijd van kaarsjes aansteken en pannenkoeken eten. Om dat te vieren inspireren we je graag met ons favoriete pannenkoekenrecept!

Lees meer

3 reacties

mertens marleen schreef:

hallo ik had al in de telefoon gezegt dat ik per maand een box neem maar ik zie juist dat ze maandag weer komt dat wil ik niet ene keer per maand is genoeg ik had de datum voor maart al gegeven denk ik anders word dat een dure zaak hoor en dan zijn we ook niet thuis niet gevraagt als julie zo verder doen ga ik er mee stoppen ga ik naar de bank voor stop te zetten voor te betaling laat maar weten ik ga nog wachten tot ik antwoord krijg van julie

Marina Bosman schreef:

Goeie morgen bij Hello Fresh,
Wij hebben jammer genoeg de pannekoekenmix niet ontvangen in onze box verleden Zaterdag.
Voor de rest weer toffe combianties voor deze week hoor!
Met vriendelijke groeten,

Veronique Smeulders schreef:

Dag Hello Fresh,
In mijn mail van deze week stond dat er pannekoekmix in mijn box zou zitten. Ik heb deze echter niet gevonden. Voor de rest zitten alle ingrediënten erin. Vers en mooi verpakt zoals altijd. Groetjes Veronique

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bekijk meer