Achter de schermen

Gezonde voeding

Van pannenkoek tot pizza: de verantwoorde versies

Tips en Tricks 15 september 2017

Pannenkoeken, pizza, pasta, patat: grote kans dat het lievelingskostje van jouw kind(eren) in dit rijtje staat. En geef maar toe: stiekem ben je er zelf ook dol op. Probeer deze verantwoorde varianten ook eens.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

15 lentegerechten die binnen 30 minuten op tafel staan

Gerechten 11 april 2017

1.Gnocchi in romige saus

In dit gerecht combineer je zachte deegkussentjes van tarwemeel en aardappel met een zachte, romige saus die rijk is aan groenten. De heerlijk geurende basilicumblaadjes en (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Maak kennis met onze bootcamp trainer Jonas

Tips en Tricks 3 maart 2017

Dit is Jonas, onze bootcamptrainer. Iedere week komt hij op donderdag om het HelloFresh-team te laten zweten.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Hummus op vier manieren

Tips en Tricks 1 maart 2017

Klassieke hummus maak je van kikkererwten, tahin, knoflook, citroensap en zout. Hartstikke lekker, maar wij hebben vier varianten die zeker ook de moeite waard zijn. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Smoothie met rode paprika

Tips en Tricks 27 februari 2017

Houd je vitaminelevel op peil met deze ultragezonde smoothie met appel, wortel, framboos én rode paprika!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Waar zitten gluten in?

Tips en Tricks 25 oktober 2016

Ons belangrijkste voedingsadvies is dat je geen maaltijden overslaat, dat je van alles genoeg binnenkrijgt en dat de verhoudingen in een maaltijd en jouw weekmenu kloppen. Het is dus belangrijk dat je weet wat jouw lichaam nodig heeft. Maar hoe zit dat met gluten?

Lees meer

2 reacties

Winona van Eck schreef:

Hier zijn boekweit pannenkoeken favoriet bij het hele gezin! Je kan er van alles mee: zoet of hartig beleg, ze zijn ideaal om te gebruiken als wrap voor een (meeneem) lunch. Bakbanaan pannenkoeken/wraps vinden we ook erg lekker, maar kosten meer tijd om te maken en zijn vaak wat dikker en zoeter (als de bakbanaan niet meer groen is). Dit is het simpele recept dat we gebruiken voor de boekweit pannenkoeken (ongeveer 10 stuks):
• 360 gr boekweitmeel
• 4 eieren
• 720 ml water
• snuf zout
• kokosolie om in te bakken
Belangrijke tip: wacht tot de bovenkant gestold is en dan met een spatel omdraaien. Maak ze niet te dik, vooral niet als je ze als wrap wil gebruiken.

Lizzie Winckel schreef:

Hi Winona,

Dank voor dit lekkere recept!
Groeten, Lizzie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *