Achter de schermen

Tips en Tricks

5x gerechten met peer

Tips en Tricks 18 oktober 2018

Peer is bij uitstek het fruit van de herfst. Wij zijn er gek op! We laten peer stralen in verschillende zoete en hartige gerechten in de box en delen hier vijf verrassende variaties met je.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Restjes? Zo verwerk je ze opnieuw!

Tips en Tricks 28 september 2018

Het gevolg van ogen die groter waren dan je maag? Restjes! Het zou zonde zijn die halve bloemkool, stuk brood en kwartjes appel weg te gooien. Wij tonen je hoe je restjes op een verrassende, eenvoudige én lekkere manier verwerkt.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Waar ben jij #TrotsOp?

Tips en Tricks 27 september 2018

Of je nu een echte keukenheld bent of maar af en toe een schort omknoopt: we kennen allemaal dat moment in de keuken waarop je denkt "Yes, dat heb ík (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mini-citroencheesecakes met rood fruit

Tips en Tricks 30 augustus 2018

Romig, fris, zoet en met een heerlijke krokante bodem: ken jij iemand die cheesecake kan weerstaan? Wij niet! Deze mini-citroencheescakes met rood fruit zijn de perfecte lekkernij om te serveren (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De ultieme gegrilde groenten-gids

cooking inspiration 23 augustus 2018

Knapperig vanbuiten en heerlijk zacht vanbinnen: ga eens voor (in de oven) gegrilde groenten! Alles over gaartijden, combinaties en lekkere recepten lees je hier. Zo krijg je zelfs de moeilijkste eters nog aan het juichen!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zomergeluk: zon, zee, lekker eten en… winnen!

Tips en Tricks 26 juni 2018

Zomergeluk is niet alleen genieten van mooi weer, lekker eten en vakantie – het is ook jouw kans om in de prijzen te vallen!

Lees meer

2 reacties

Creve G schreef:

Ik slaag er niet meer in om in te loggen. Ik klikte al een paar keer op ‘wachtwoord vergeten’ om een nieuw wachtwoord aan te maken. Ik krijg dan telkens wel de mededeling dat er een mail met link naar mijn mailadres wordt verstuurd doch die mail komt blijkbaar nooit toe (ook niet in mijn spambox). Hoe kan ik dan mijn wachtwoord vernieuwen en toch terug inloggen? (mijn mailadres is wel bekend bij Hello Fresh aangezien ik vroeger reeds besteld heb.)

Lisa Kapan schreef:

Beste Creve G,

Wat vervelend om te horen dat je geen nieuw wachtwoord kunt aanvragen. Ik geef je mailadres door aan onze klantenservice en zij nemen meteen even contact met je op!

Vriendelijke groet,

Lisa
Team HelloFresh

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste culinaire reis naar… Marokko!

Tips en Tricks 25 juni 2018

 Van couscous, tot kikkererwten en ras el hanout: de Marokkaanse keuken is er een van Duizend-en-een-nacht. Met deze basisingrediënten zet je in een handomdraai de lekkerste Marokkaanse en Midden-Oosterse gerechten op tafel!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Op hete kolen

Tips en Tricks 14 juni 2018

Voor veel mensen staat een barbecue in het teken van vlees. Wij vinden een goed gekruid worstje of een stukje gemarineerde kip ook heerlijk. Maar waarom zouden we het daarbij laten?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wij deden onderzoek naar familie en tradities

Tips en Tricks 16 mei 2018

Ter ere van Wereldfamiliedag hebben we een bijzonder onderzoek gedaan naar familie, samen zijn en (eet)tradities. Lees de resultaten hier… 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zo bereid je het perfecte eitje

cooking inspiration 16 maart 2018

Ook wel eens gebaald van een te hardgekookt ei, te droge roerei of een mislukt gepocheerd ei? Met deze tips word je een echte e(i)xpert! 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer