Achter de schermen

Tips en Tricks

Maak je eigen mocktail of cocktail

Tips en Tricks 18 juni 2017

Met dit lekkere weer krijgen wij spontaan zin in een dorstlessend drankje! Daarom delen we hier twee recepten voor zelfgemaakte limonade met je. Heb je iets te vieren? Verander deze mocktails dan gemakkelijk in cocktails!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

IJsblokjes met verse kruiden

Tips en Tricks 26 mei 2017

Heb jij jouw tuin, balkon of vensterbank al omgetoverd tot een klein kruidenparadijs?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zo kook je het perfecte ei

Gerechten 19 mei 2017

Heb je zin in een stevige discussie? Dan weten wij nog wel een leuk onderwerp: hoe kook je het perfecte eitje?

Lees meer

3 reacties

Malou schreef:

Mag het ei uit de koelkast komen of moet het eerst op kamertemperatuur zijn?

Malou schreef:

Geldt deze methode voor een gasfornuis of voor een elektrisch fornuis?

Sanne van Dartelen schreef:

Hoi Malou, je kunt deze methode voor beide soorten fornuis gebruiken – tenzij je een fornuis hebt dat bijzonder langzaam verhit bijvoorbeeld. Eieren hoef je in principe niet in de koelkast te bewaren, dus voor deze methode zijn we uitgegaan van eieren op kamertemperatuur. Groetjes, Sanne

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Op de snijplank: de artisjok

Tips en Tricks 19 mei 2017

Op de snijplank… dit keer de artisjok.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Kom je buiten eten?

Inspiratie 16 mei 2017

Buiten eten geeft een echt zomergevoel en nu het zonnetje wat vaker schijnt kun je er weer met een goedgevulde picknickmand op uit trekken.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Speciaal voor Moederdag: cashewboter met rauwe cacao

Inspiratie 12 mei 2017

Weet je nog, toen je jong was en je moeder je vertelde dat het enige wat ze voor haar verjaardag, Kerstmis of Moederdag wilde hebben "een knuffel ... of iets zelfgemaakt" (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Recept: verrassende chocoladepudding met avocado

Gezonde voeding 2 mei 2017

Soms heeft een mens zin in chocolade; niets om je voor te schamen. Als culinaire troost, als lekkere trek of als guilty pleasure.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Makkelijk zelf bouillon maken

Tips en Tricks 28 april 2017

In veel HelloFresh-recepten gebruik je bouillon. In deze recepten zijn bouillonblokjes ontzettend handig te gebruiken en geven ze in een handomdraai extra smaak aan je gerecht.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Eten uit je eigen tuin

Tips en Tricks 23 april 2017

Als HelloFresh’er krijg je natuurlijk al heel wat lekkere en verse producten thuisbezorgd, maar zelf planten laten groeien is alleen al als hobby de moeite waard.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De asperge – het witte goud van de lente en zijn groene broertje

Gerechten 18 april 2017

We hebben lang moeten wachten, maar de aspergetijd is eindelijk weer aangebroken. Wij geven je de lekkerste recepten en tips voor zowel de groene asperge als de witte asperge.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer