Achter de schermen

Tips en Tricks

Calorie-focus: onze lichtere en lekkere recepten

Tips en Tricks 19 april 2019

Afgelopen tijd iets te veel gegeten of gewoon zin om met de zomer in het vooruitzicht iets lichter te gaan leven (en eten)?  Kies dan eens voor calorie-focus in je (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

De lekkerste worteltaart (met glazuur!)

Tips en Tricks 8 maart 2019

Heb je een reden nodig om worteltaart te maken? Wij denken van niet. Dit kruidige en romige recept smaakt niet alleen heerlijk, maar ziet er ook vrolijk genoeg uit om (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Doe mee aan de HelloFresh Veggieweek

Tips en Tricks 25 februari 2019

Kun jij een week zonder vlees? Een week vegetarisch eten heeft een geweldige impact op mens, dier en milieu en daarom laten we vlees een volledige week links liggen. Lees (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gezonde snacks voor het sporten

Tips en Tricks 22 januari 2019

Heb je een rommelende maag, maar geen fut of tijd iets te maken voor je sportsessie? Dankzij deze snelle snacks vind jij je motivatie terug en ga je van energieloos naar energieBOM in een handomdraai.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5x kruidenboter

Gerechten 11 december 2018

Bij de borrel, als smaakmaker bij vlees of vis, of als kruidige toevoeging om mee te bakken: kruidenboter is altijd een goed idee en al helemaal als je het zelf maakt. Deze vijf recepten voor kruidenboter zijn onweerstaanbaar en zó gemaakt!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

De lekkerste lasagnes

Diner-recepten 13 november 2018

Voor velen is lasagne de koning der comfortfood en dat begrijpen wij helemaal! Niets beter om je humeur een extra boost te geven na een lange dag dan met een dampend bord verse lasagne. Wij inspireren je met drie verrassende versies!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4x soep mét toppings

Tips en Tricks 9 november 2018

Gezellig, gezond, gemakkelijk en ook gewoon hartstikke lekker. Nu de temperaturen dalen en de truien weer worden bovengehaald, is het terug tijd om jezelf te verwennen met een heerlijke kom warme soep. Maar weet je wat het helemaal afmaakt? Soep-toppings!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4x tarte tatin

Tips en Tricks 29 oktober 2018

Tarte tatin mag dan wel typisch Frans zijn, er bestaan ondertussen al meer dan honderden varianten van het recept over de hele wereld. Zet jouw wereld ook eens op zijn kop met onze vier tarte tatin-recepten!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5x gerechten met peer

Tips en Tricks 18 oktober 2018

Peer is bij uitstek het fruit van de herfst. Wij zijn er gek op! We laten peer stralen in verschillende zoete en hartige gerechten in de box en delen hier vijf verrassende variaties met je.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Restjes? Zo verwerk je ze opnieuw!

Tips en Tricks 28 september 2018

Het gevolg van ogen die groter waren dan je maag? Restjes! Het zou zonde zijn die halve bloemkool, stuk brood en kwartjes appel weg te gooien. Wij tonen je hoe je restjes op een verrassende, eenvoudige én lekkere manier verwerkt.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bekijk meer