Achter de schermen

seasonally

3 zonnige lentesoep-recepten

Gezonde voeding 3 april 2019

Deze drie soepen met seizoensgroenten zijn fris, kleurrijk en supergezond. Proef de lente met deze recepten voor soeper soep!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3x geweldige gemberdrankjes

seasonally 28 december 2018

Verkouden, rillerig of gewoon zin om je immuunsysteem een boost te geven? Met deze gemberdrankjes ga je binnen no time van snotterig naar superfit! 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

De beste barbecue-salades

Gerechten 19 juni 2018

Wanneer de zon zich laat zien, komt de geur van gloeiende kolen je al snel tegemoet. Ben je nog op zoek naar een smaakvol en fris gerecht voor bij jouw barbecue? Met deze twee saladerecepten maak je van een barbecue een echt feestje!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Meiraap: lekkere lentegroente

Achter de schermen 19 april 2016

Meiraap wordt vaak een vergeten groente genoemd, maar vergeten vinden wij zonde! Lees hier meer over deze lentegroente die deze week in de Originalbox zit.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recept voor Oma’s appeltaart

Gerechten 24 december 2015

Niets lekkerder dan een taart bakken waarbij het hele huis naar oma’s appeltaart ruikt.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Zacht zomerfruit van Wil

Achter de schermen 8 augustus 2015

Na een paar maanden van vooral peren en appels is er nu weer zacht zomerfruit in overvloed. Thomas nam een kijkje bij een van onze fruitleveranciers Wil.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Onze visleverancier Han

Achter de schermen 28 juli 2015

Vorige week zat er scholfilet in de box. Hier hebben we al eens geschreven over scholfilet. Afgelopen week zijn we langs geweest bij onze visleverancier Han in IJmuiden toen hij (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Warmgerookte zalm uit Schotland

Achter de schermen 20 maart 2015

Zalm kent vele soorten en maten. Schotse zalmfilet is, zoals je misschien al wel gemerkt hebt, een van onze favorieten. Visleveranciers Mick en Gerrit hebben een kijkje genomen op locatie (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

De Kerstbox: panna cotta met stoofperen

dinner ideas 22 december 2014

Heb jij de Kerstbox besteld? Afgelopen weken heb je kunnen lezen over het voor- en hoofdgerecht, vandaag vertellen we je meer over het nagerecht, waar jij hopelijk met kerst ook heerlijk van gaat genieten. Het dessert is panna cotta, uit Italië.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ingrediënt van de week: aardpeer

dinner ideas 2 december 2014

Aardpeer. Misschien ken jij dit wel als topinamboer of Jeruzalem-artisjok? Zo staat deze lichtbruine knol namelijk ook bekend. Deze winterse groente eet je vast niet elke dag. Het heeft een lichtzoete smaak en is zeker niet ongezond. Lees hier meer!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bekijk meer