Oost west, paasbest: de perfecte paasbrunch 27 maart 2020

door Sophie B. Gerechten

De paaseitjes liggen al maanden in de winkel maar nu is het toch écht bijna zover: Pasen! En daar horen natuurlijk eieren bij. Of ze nu gekookt, gebakken of geverfd zijn. Bij onze paasbrunch serveer je ze zachtgekookt zodat je de aspergesoldaten er lekker in kunt dippen. Ben je benieuwd naar de rest van het menu? Scroll snel naar beneden!

OP HET MENU

Plaattaart met zalm, courgette en crème fraîche

*

Salade met peer parten en courgettelinten

*

Aspergesoldaten met een zachtgekookt eitje

*

Zuurdesembrood met verse geitenkaas en aardbeienjam

*

Huisgemaakte appelflap

*

Versgeperste jus d’orange

 

We zijn benieuwd hoe jij erbij zit met Pasen. Deel je een foto met ons via @HelloFreshBe? Psst… hier vind je leuke tafelinspiratie voor pasen

Vorig artikel
Thuistip #1: Samen met de kids de keuken in Thuistip #1: Samen met de kids de keuken in
Volgend artikel
3x knutselen en bakken tijdens Pasen 3x knutselen en bakken tijdens Pasen

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.