NIEUW! Tijd voor een Apero(box)! 10 oktober 2019

door Manouk Aperitief

We hebben goed nieuws voor alle apero-liefhebbers. Naast samen eten, kunnen we nu ook samen aperitieven! Elke maand selecteren we heerlijke kazen van Eriks Delicatessen, smakelijke charcuterie van de jongens van Brandt & Levie en bijpassend brood dat perfect is om te dippen in een van de tapenades. Jij hoeft alleen je mooiste plank voor de apero uit de kast te trekken. 

Borrelbox apero

Ontdek deze maand bijzondere kazen, zoals Oveja Reserva (12 maanden gerijpte schapenkaas), Franse Marcaire uit de Elzas en ambachtelijk gedroogde worst van Brandt & Levie. En wat dacht je van tomatentapenade en bospaddenstoelenpesto op een knapperige baguette? Een ding is zeker: met de nieuwe Aperobox haal je een selectie delicatessen van de beste kwaliteit in huis voor de perfecte apero.

cheese marcaire

Marcaire

Karakteristieke kaas uit de Elzas

Gek op milde kaas? Dan gaat de smaak van dit zachte, Franse kaasje jou blij maken. Hij wordt gemaakt met melk van koeien die grazen in de hoogvlakten van de Vogezen. De milde smaak past goed bij witte wijn uit de Elzas – in de regel passen producten uit dezelfde regio vaak goed bij elkaar.

Tip: Haal de kaas een half uur tot een uur van tevoren uit de koelkast – zo is hij op z’n best!

Gedroogde worst van Brandt & Levie

(H)eerlijke worst

Ken je de jongens van Brandt & Levie al? Deze bevlogen worstenmakers maken elke dag met liefde en passie de lekkerste worsten. Het welzijn van de dieren is hierbij belangrijk – zo werken ze alleen samen met boeren die goed voor hun varkens zorgen. Dat proef je terug in hun producten, zoals in deze biologische worst.

 

Gedroogde worst, brandt & levie

Kies deze box voor fijnproevers eenvoudig in je weekmenu na het kiezen van je recepten. Wij bezorgen hem samen met je maaltijdbox. Extra fijn: de hele maand oktober krijg je 15% korting!

Vorig artikel
In de schijnwerpers: pastinaak In de schijnwerpers: pastinaak
Volgend artikel
In de schijnwerpers: aardpeer In de schijnwerpers: aardpeer

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.