Nieuw: HelloFresh-Paasbox 14 maart 2017

door Lizzie Winckel Diner-recepten
 Wat is jouw plan voor Pasen? Een gezellige brunch of uitgebreid gourmetten met familie en vrienden? Maak een feest van Pasen en zet de lente op tafel met onze uitgebreide paasboxen. 

De paasbrunch is het beste van twee werelden: ontbijt en lunch, zoet en hartig, warme en koude gerechten. Bovendien is het extra gezellig om met familie en kennissen rond de tafel te zitten en te genieten van veel lekkers. Verwen jezelf en je gasten deze Pasen met onder andere wentelteefjes van suikerbrood, die je serveert met verse aardbeien. Of wat dacht je van een feestelijke paashaan en een zelfgemaakte eiersalade met verse zalm? Hieronder vind je onze drie opties voor een gezellige paasbrunch of gourmetavond.

Paasbrunch Original

Met deze brunchbox, gevuld met onder andere gerookte zalm, eieren, een paashaan, verse jus, aardbeien en wentelteefjes van suikerbrood, heb je in een keer alles in huis om een uitgebreide brunch op tafel te zetten voor twee tot zes personen.

Paasbrunch Veggie

Met deze brunchbox, gevuld met onder andere aspergesalade, eieren, een paashaan, verse jus, aardbeien, eieren en wentelteefjes van suikerbrood, heb je in een keer alles in huis om een uitgebreide vegetarische brunch op tafel te zetten voor twee tot zes personen.

Paasbox Gourmet

Kun je lastig kiezen en wil je het liefst van alles een hapje? Met deze gourmetbox maakt ieder zijn eigen gerechtjes aan tafel klaar. Ook het dessert wordt aan tafel bereid: gebakken rabarber met frisse yoghurt. De zeven verschillende gerechtjes kun je allemaal voorbereiden. Gourmetten is ook altijd een succes bij de kinderen.

Tip!

Dek de brunchtafel feestelijk. Haal je mooiste servies tevoorschijn, versier paastakken en fleur de boel extra op met kleurrijke voorjaarsbloemen, zoals narcissen, tulpen en anemonen, die je in kleine vaasjes over tafel verspreidt. Verstop tenslotte ook nog wat chocolade-eitjes op tafel, zodat je nog een verrassing hebt voor na het eten.
Bestel hier jouw Paasbox

Vrolijk Pasen!

Vorig artikel
Wij gaan deze maand voor groen! Wij gaan deze maand voor groen!
Volgend artikel
3x makkelijk meer groente 3x makkelijk meer groente

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.