Achter de schermen

Lunchgerechten

Een eitje hoort erbij: de leukste ei-feitjes op een rij

Lunchgerechten 24 maart 2021

Wist je dat één ei zeven vitaminen en 85 calorieën bevat en dat een ei in ongeveer 24 uur wordt gevormd? Met onze ei-feitjes word je een echte e(i)expert 👨‍🍳! (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × vier =

Zelf soep maken

Diner-recepten 11 oktober 2017

Van courgettesoep, mosterdsoep en tomatensoep tot kippensoep, pompoensoep en meer: soep bestaat in talloze varianten. Wij zijn dol op zelf soep maken, wat gelukkig ook helemaal niet ingewikkeld is of (...)

Lees meer

1 reactie

Chris Andries schreef:

Moesten jullie soeppakketten aanbieden ( naast de andere wekelijkse gerechten ) zou ik zeker kandidaat zijn !

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 6 =

Zo vul je een lunchtrommel

Gerechten 29 augustus 2017

Het is best een uitdaging om iedere keer weer een lunchtrommel samen te stellen die voedzaam is én die ook nog met enig enthousiasme ontvangen wordt. Claire is na het schrijven van Easy Peasy Lunchbox een echte expert op dit gebied en geeft tips.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − zeven =

Zo maak je bánh mì

Gerechten 30 juli 2017

Er zijn broodjes, en er is bánh mì. Een ware smaakexplosie, beloofd. Wij laten je zien hoe je dit Vietnamese gerecht zelf kunt maken.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 20 =

Wortellinten met pestodressing en noten

cook books 17 juni 2016

Dit gemakkelijke gerecht heb je binnen 10 minuten op tafel: wortellinten met pestodressing. Je hoeft er geen uren voor in de supermarkt te dwalen, want je gebruikt maar 5 ingrediënten.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + veertien =