Kitchen on a mission

3 april 2015
door hellofresh Achter de schermen

  Lekkernijen uit het Zuiden

  Geregeld zitten er heerlijke lekkernijen uit het zuiden van Europa in de box. Denk aan de zongedroogde tomaten, gegrilde groenten en tomatentapenade. Lees hier meer over onze leverancier hiervan: Kitchen on a Mission.

  Kitchen on a Mission

  Sinds 1994 staat Kitchen on a Mission bekend om hun gebruik van verse ingrediënten en oorspronkelijke samenstellingen op basis van authentieke recepten. Het team van onder andere Veronique, Marianne en Rutger is ontstaan vanuit werk in de horeca en het werk in kaasspeciaalzaken. “Vanuit hier zijn we ons verder bezig gaan houden met het ontwikkelen en produceren van lekkere hapjes en tapenades.” zegt Veronique.

  Waarom passen zij zo goed bij HelloFresh?

  Net als wij houdt Kitchen on Mission niet van verspillen. Weggooien is zonde en zo doet Kitchen on a Mission haar best om zo slim mogelijk te plannen en zo veel mogelijk te (her)gebruiken.

  Het allerbelangrijkste: Kitchen on a Mission is dol op smaakvolle ingrediënten en vindt dat alles wat ze maken mooi, lekker en duurzaam moet zijn. “We laten ons graag inspireren door smaken uit allerlei hoeken van de wereld. Daarnaast geloven wij in pure producten waar geen vulmiddelen of geur- en kleurstoffen aan te pas komen” vertelt Veronique ons.

  Favoriet van Maartje

  “De bospaddenstoelenpesto is, als ik echt moet kiezen toch wel mijn favoriet” aldus Maartje. Deze bijzondere pesto bevat gedroogde bospaddenstoelen en is gecombineerd met typische ingrediënten voor een Italiaanse pesto, zoals olijfolie, pijnboompitten, verse basilicum en grana padano.

  Wat is jouw favoriete product van Kitchen on a Mission? Wij zijn benieuwd!

  Pssst.. lees hier meer over de verrukkelijke pesto’s van Kitchen on a Mission.

   
  Vorig artikel
  Paasinspiratie Paasinspiratie
  Volgend artikel
  Lentesalade met krieltjes en kaaskoekjes Lentesalade met krieltjes en kaaskoekjes

  Gerelateerde artikelen